Jämför & välj den bästa mäklaren i Västerås

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Västerås

Du som planerar att sälja bostadsrätt, hus eller tomt i Västerås kan ta hjälp av JämförMäklare.nus smidiga jämförelsetjänst för att hitta rätt mäklare. Valet av fastighetsmäklare kan kännas knepigt och det är många faktorer som ska stämma överens. Därför kan det vara skönt att jämföra flera alternativ så att du i lugn och ro kan välja den bästa mäklaren i Västerås för just din försäljning.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

När du ska sälja hus eller bostadsrätt vill du såklart göra en så bra affär som möjligt. Genom att jämföra olika mäklare får du en tydligare bild över vilka mäklarfirmor som finns tillgängliga, vilket gör det lättare för dig att göra ett bra val. Med vår jämförelsetjänst kan du jämföra mäklararvode och olika fastighetsmäklare i Västerås helt utan kostnad!

Välj bästa mäklaren i Västerås

Alla mäklarfirmor tar nämligen olika mycket i mäklarkostnad, vilket kan vara en bra sak att ha koll på när du ska göra ditt val. Däremot är det också viktigt att titta på deras olika kunskaper och specialområden för att vara säker på att de kan ta hand om din bostadsaffär på bästa möjliga sätt.

Renovera bostad

Mäklararvode i Västerås

Vad som är ett normalt mäklararvode eller vad en mäklare kostar är svårt att svara på. Det kan nämligen skilja sig både mellan olika byråer, men också mellan olika personer på en och samma mäklarfirma beroende på erfarenhet och kompetens. Genom att fylla i formuläret på vår webbplats kan du dock få ett hum om vad som är ett rimligt mäklararvode och inte. Att välja en billig mäklare är däremot inte alltid det bästa alternativet. Det är minst lika viktigt att titta på personkemi, tillgänglighet och engagemang för en lyckad försäljningsprocess.

Jämför mäklararvoden i Västerås

Man brukar ofta tala om rörligt mäklararvode och fast mäklararvode. Det vanligaste mäklararvodet i Västerås är arvodestrappa, men detta kan alltså skilja sig från byrå till byrå. Använder sig mäklaren av ett fast arvode presenteras en bestämd mäklarkostnad, medan ett rörligt arvode räknas ut i procent på det slutgiltiga försäljningspriset. Så hur hur många procent tar en mäklare vanligtvis? I Västerås är den genomsnittliga mäklarkostnaden 54 622 kr och 2,6%. I Sverige ligger mäklararvodet 2022 på mellan 1–3 procent beroende på vilken mäklare du använder dig av och vilken typ av bostad du ska sälja.

Ta hjälp av vår jämförelsetjänst för att jämföra olika mäklararvoden i Västerås innan du bestämmer dig, men ha i åtanke att det billigaste mäklararvodet inte alltid ger dig den bästa mäklaren.

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
50-60 tkr Median

Mäklare i Västerås

För att hitta den bästa mäklaren i Västerås för just dig gäller det att fundera över dina egna önskemål och krav. Vissa föredrar till exempel en bostadsmäklare som känns genuin och personlig, medan andra gillar en lite mer säljig approach. För att försäljningsprocessen ska flyta på så smidigt som möjligt är det viktigt att du och mäklaren är på samma nivå och att ni är överens om hur allt ska gå till. När du jämför mäklare i Västerås är det enkelt att se vilka bostadsområden de främst arbetar i och hur deras tidigare erfarenheter ser ut. Något som kan hjälpa dig att göra ett väl genomtänkt val.

Fastighetsmäklare i Västerås

Så, vilken mäklare ska man egentligen välja? Fundera på om pris, personkemi, lokalkännedom eller tillgänglighet är viktigast för dig och ta sedan hjälp av JämförMäklare.nu för att jämföra mäklarfirmor i Västerås. Vi ger dig fem olika alternativ som passar den bostadstyp och det område som du ska sälja i. Mäklarhuset, Notar och Bjurfors är större mäklarbyråer i Västerås som tar sig an de flesta bostadstyper och områden, medan Mälardalens Fastighetsförmedling och Mäkleri Nobelle är lite mer lokala alternativ med god kännedom och kunskap inom Västerås bostadsmarknad. Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare i Eskilstuna, utan att du behöver binda upp dig på något!

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden