Jämför & välj den bästa mäklaren i Uppsala

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Uppsala

Letar du efter den bästa mäklaren i Uppsala? Börja här hos oss på JämförMäklare.nu. Vi erbjuder en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta och jämföra mäklare i Uppsala.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Att välja mäklare när man ska sälja sin bostad kan vara svårt och tidskrävande. Vilken mäklare ska man välja? JämförMäklare.nu erbjuder en gratis tjänst där du snabbt och enkelt kan jämföra mäklararvoden och få de villkor som bäst matchar ditt uppdrag. Här kan du även se vilka mäklare som har bäst försäljningsstatistik i Uppsala.

Välj bästa mäklaren i Uppsala

JämförMäklare.nu är en smidig onlinetjänst där du, efter att ha fyllt i uppgifter om bostaden som ska säljas i ett webbformulär, får offerter från flera bostadsmäklare i Uppsala. Du kan sedan i lugn och ro jämföra offerterna och välja den som uppfyller dina krav och önskemål. Alla mäklarfirmor är kvalitetssäkrade och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Renovera bostad

Mäklararvode i Uppsala

Hur många procent tar en mäklare av försäljningspriset? Vad en mäklare kostar och vad som är ett normalt och rimligt mäklararvode är svårt att säga. Det beror helt enkelt på vad som ingår i mäklarens pris och vilken typ av betalningsvariant mäklarfirman använder. En billig mäklare erbjuder med andra ord inte alltid det billigaste mäklararvodet. Kontrollera därför noga vad som ingår i offerten från mäklaren. Hur är det till exempel med flygbilder, homestyling och extra visningar?

Många mäklarfirmor tar ett rörligt mäklararvode. Det innebär att mäklarkostnaden är en procentsats av försäljningspriset. Du kan även betala mäklaren ett fast mäklararvode, en arvodestrappa eller en kombination av fast och rörligt arvode. Det är fullt möjligt att förhandla om arvodet med mäklarfirman. Det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Uppsala är 68 714 kr och den vanligaste arvodestypen är fast procentsats.

Jämför mäklararvoden i Uppsala

JämförMäklare.nus enkla jämförelsetjänst hjälper dig att hitta en mäklare i Uppsala som matchar ditt objekt. Fundera över vad som ingår i priset när du jämför offerterna innan du bestämmer dig och tar kontakt med vald mäklarbyrå. Det är också viktigt att du känner förtroende för mäklaren. Att sälja sin bostad är en stor affär, kanske den största du gör i livet, och därför ska er personkemi såklart vara bra. Du ska också väga in mäklarens erfarenhet av liknande försäljningar och hens lokalkännedom.

60-70 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast procentsats
60-70 tkr Median

Mäklare i Uppsala

Uppsala är en charmig stad med universitet, rikt kulturliv och närhet till både Stockholm med tåg och resten av världen med flyg via Arlanda. I Uppsala finns många fina bostadsområden. Björklinge och Storvreta är två populära och centrala villaområden. I Luthagen och Svartbäcken bor du också centralt och här trivs studenter, pensionärer och familjer. Lite längre bort från centrum ligger till exempel Gottsunda, Ultuna och Valsätra. Vid val av mäklare i Uppsala ska du, förutom mäklarens pris, även väga in mäklarens erfarenhet och kunskap om liknande försäljningar. Känner mäklaren till området bra? Vet hen hur de allmänna kommunikationerna fungerar, var grönområdena ligger och vilken som är den bästa skolan? På visningarna är det nämligen sådan information som potentiella köpare vill ha reda på.

Fastighetsmäklare i Uppsala

Välj mäklare med omsorg när det är dags att sälja ditt hus eller din bostadsrätt. JämförMäklare.nu hjälper dig att välja och hitta den mäklare som bäst matchar ditt objekt bland alla mäklare i Uppsala. Med rätt mäklare kommer du att känna dig lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen och du får mer tid och energi att lägga på själva flytten.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden