Jämför & välj den bästa mäklaren i Umeå

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Umeå

Bor du i Umeå och letar efter mäklare som kan hjälpa dig att sälja ditt hus eller din lägenhet? Då är det en god idé att först jämföra olika mäklararvoden för att hitta en så bra match som möjligt. Vår kostnadsfria jämförelsetjänst hjälper dig att jämföra mäklarkostnader från olika mäklarfirmor så att du kan genomföra en bra bostadsförsäljning.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu hjälper dig att hitta bra mäklare i Umeå när du ska sälja din bostadsrätt, tomt eller villa. Använd vår jämförelsetjänst helt gratis – det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och sedan jämföra de mäklarfirmor som presenteras innan du gör ditt val. Du förbinder dig självklart inte till något, utan kan i lugn och ro fortsätta jakten på en mäklarbyrå i Umeå om du inte är nöjd.

Välj bästa mäklaren i Umeå

Precis som när du väljer hotell eller bil är det inte bara priset som spelar roll när du ska välja mäklare. Det kan vara minst lika viktigt att mäklaren har en approach som passar dig eller är expert inom det bostadsområde i Umeå där du ska sälja. JämförMäklare.nu hjälper dig att ta ett genomtänkt beslut!

Renovera bostad

Mäklararvode i Umeå

Vad är ett rimligt mäklararvode i Umeå och hur många procent tar egentligen en mäklare? Det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Umeå är 53 673 kr och 2,1%, och den arvodestyp som de flesta mäklare använder sig av är fast arvode. Ett normalt mäklararvode ligger oftast omkring 1–3 procent, men det kan skilja sig åt beroende på bostadens pris, område och mäklarfirma. Alla mäklarfirmor använder sig dessutom inte av rörligt arvode med procentsats, utan vissa tar ut ett så kallat fast mäklararvode för försäljningen. Det är därför svårt att svara exakt på vad en mäklare kostar. Genom att jämföra mäklararvoden i Umeå innan du bestämmer dig för vem du ska anlita blir det dock lättare att hitta en mäklare med de egenskaper som passar dig.

Jämför mäklararvoden i Umeå

Mäklarens arvode är den mäklarkostnad du betalar för att hen hjälper dig med din bostadsförsäljning. I priset ingår dock inte bara själva försäljningsprocessen, utan mäklaren hjälper också till att göra en värdering, bokar en fotografering, håller i visningar och hanterar budgivningen. Att hitta en bra mäklare handlar som tidigare nämnt inte bara om att välja det billigaste mäklararvodet, utan att välja den byrå eller den person som är experter på ditt bostadsområde eller kan hålla i visningar på de datum som passar dig. En billig mäklare behöver helt enkelt inte vara bäst lämpad för just ditt objekt.

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast arvode
50-60 tkr Median

Mäklare i Umeå

När du ska jämföra mäklarfirmor i Umeå kan du till exempel titta på omdömen från tidigare kunder eller vilka typer av bostadsobjekt de brukar sälja för att få ett hum om deras verksamhet. Vissa gillar dessutom bostadsmäklare med ett mer säljigt försäljningssätt, medan andra föredrar en mer personlig approach.

Fastighetsmäklare i Umeå

Om du ska sälja ett hus i populära Ostnäs, lägenhet i centrala Umeå eller en tomt ute på Holmön finns det alltså mäklare i Umeå som passar mer eller mindre bra. Så vilken mäklare ska man då välja? Att jämföra olika firmor är A och O för att hitta den bästa mäklaren i Umeå för just dig, något som du får hjälp av via vår kostnadsfria jämförelsetjänst. Större fastighetsmäklare i Umeå med bred kunskap inom såväl lägenhetsförsäljningar som villaförsäljningar är Mäklarhuset, Fastighetsbyrån och HusmanHagberg, medan Boporten är en lokal mäklare som känner Umeå med omnejd som sina egna hemkvarter.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden