Jämför & välj den bästa mäklaren i Tyresö

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Tyresö

Gå in på Sveriges smartaste jämförelsetjänst för att hitta den bästa mäklaren i Tyresö. På JämförMäklare.nu är det helt gratis att jämföra alla bostadsmäklare i Tyresö. Du binder inte upp dig på något när du använder tjänsten.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Ska du sälja bostaden och är på jakt efter en billig mäklare? Börja med att jämföra mäklararvoden på JämförMäklare.nu för att hitta rätt mäklare i Tyresö. Utnyttja vår kostnadsfria jämförelsetjänst för att komma i kontakt med mäklarfirmor som är proffs på södra Stockholm.

Välj bästa mäklaren i Tyresö

Innan du anlitar en mäklare i Tyresö så är det smart att ta reda på vad som ingår i olika mäklararvoden. Dina chanser att få ut så mycket som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt ökar om du jämför Tyresös alla mäklare på Sveriges bästa jämförelsetjänst för mäklartjänster.

Renovera bostad

Mäklararvode i Tyresö

Vad påverkar egentligen vad en mäklare kostar? Kan det vara något annat än vilka mäklartjänster som ingår i arvodet? Ja, så kan det faktiskt vara. Ett lågt mäklararvode inkluderar mindre arbete och service än vad en högre mäklarkostnad gör. Dessutom så är det inte omöjligt att man får betala för en erfaren mäklares stora kundbas och erfarenhet. Ett normalt mäklararvode anges ofta i procent av försäljningspriset och är vanligtvis fast eller rörligt. Som säljare kan du välja ett rörligt arvode som en arvodestrappa eller som en fast summa av bostadens försäljningspris. Hur olika mäklare väljer att prissätta en bostadsförsäljning är helt upp till dem.

70-80 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Jämför mäklararvoden i Tyresö

Det är rimligt att det ingår såväl fotografering som visningar i ett mäklararvode. Utöver detta är det vanligt att inkludera exempelvis rådgivning och deklarationshjälp. Den vanligaste arvodestypen under 2022 i Tyresö var arvodestrappa. En fördel med arvodestrappa är att den med stor sannolikhet fungerar som en morot för mäklaren att pressa upp försäljningspriset så högt som det bara går. I Tyresö var snittprovisionen under samma period 1,9% (73 486 kr). Det är verkligen inte säkert att en billig mäklare är det bästa valet. Känn efter och jämför alla parametrar innan du bestämmer dig för vilken mäklare i Tyresö som du ska välja.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden