Jämför & välj den bästa mäklaren i Svalöv

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta och jämför mäklare i Svalöv

Smaken är olika även när det gäller att välja mäklare. Därför är det smart att jämföra och träffa flera olika mäklare innan du bestämmer dig. Det ger dig en bättre förhandlingsposition och en bredare kunskap om hur marknaden ser ut i Svalöv.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden

Ett billigt mäklararvode är så klart förmånligt, men titta också på vad lite dyrare mäklare har att erbjuda. Kanske har de specialkompetens som du verkligen värdesätter och är villig att betala lite extra för. Med JämförMäklare.nus tjänst kan du snabbt och kostnadsfritt jämföra mäklare och deras mäklararvoden.

Välj bästa fastighetsmäklaren i Svalöv

Pålitlig, driven och med förmåga att sälja till ett maxat slutpris? När du jämför fastighetsmäklare hos JämförMäklare.nu får du fem erbjudanden från några av de bästa mäklarna i Svalöv. Inget erbjudande är bindande, utan du väljer själv vem som är bäst mäklare för dig.

Renovera bostad

Mäklararvode Svalöv

Vissa mäklare har lång gedigen erfarenhet och ett omfattande kontaktnät. Det kan de givetvis ta betalt för. Vissa uppstickare tar lägre betalt för att de är nya och vill ta sig in på marknaden. Det behöver inte betyda att de är sämre, så länge de är seriösa och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen. Kanske passar de just din bostadsförsäljning perfekt? Hos JämförMäklare.nu kan du jämföra såväl mindre mäklarbyråer med stora mäklarfirmor för att du ska kunna hitta den bästa mäklaren till en rimlig mäklarkostnad. Du kan dessutom lita på att alla är kvalitetssäkrade.

Ett rimligt mäklararvode är viktigt och du kan välja mellan en rörlig mäklarkostnad, vilket är en procentsats av slutpriset, eller så förhandlar du om ett fast mäklararvode som inte ändras oavsett hur högt eller lågt slutpriset blir. Vissa mäklare använder en procenttrappa vilket innebär att arvodet ökar stegvis. Du betalar en viss procent av slutpriset och överstiger mäklaren slutpriset får hen mer betalt. Genomsnittligt mäklararvode i Svalöv ligger på 2,8% / 68 844 kr och det är vanligast att använda sig av arvodestrappa mäklararvode.

60-70 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare Svalöv

Ingen mäklare är den andra lik och beroende på din plånbok och dina behov vill du hitta en mäklare som passar dig bäst. När du jämför fastighetsmäklare i Svalöv hos JämförMäklare.nu får du enkelt och kostnadsfritt en tydlig översikt över passande mäklare i Svalöv. Låter du dessutom flera mäklare värdera din bostad skaffar du dig bättre koll på vad som är ett rimligt slutpris och slipper bli besviken på eventuella drömvärderingar som kanske inte slår in.

Några frågor du kan ställa till olika mäklare innan du bestämmer vilken som är bäst för dig är:

Hur väl känner de till området? Exempel på andra liknande bostäder mäklarbyrån sålt i Svalöv. Hur tänker de marknadsföra just din bostad? Hur många andra objekt jobbar bostadsmäklaren med samtidigt? Finns det redan potentiella köpare? Vilka tycker mäklaren är för- och nackdelarna med din bostad? Hur funkar budgivningen och vad händer om mäklaren inte säljer bostaden? Var inte rädd för att ta upp alla frågor och önskemål innan du skriver kontrakt. Fastighetsmäklaren är där för att hjälpa dig och ett gott förtroende mellan er är viktigt.

När du jämför bostadsmäklare ökar du chansen att bli nöjd med din mäklarbyrå och hitta den bästa mäklaren för dig i Svalöv.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden