Jämför & välj den bästa mäklaren i Sundsvall

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Sundsvall

Att sälja en bostad tillhör en av livets stora affärer. Därför vill du såklart anlita en bra mäklare i Sundsvall som kan hjälpa dig att göra säljprocessen så smidig och lyckad som möjligt. Ta då hjälp av JämförMäklare.nus kostnadsfria jämförelsetjänst för att på ett enkelt sätt hitta och jämföra olika mäklare och mäklararvoden.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Oavsett om du ska sälja en bostadsrätt, hus eller tomt så är det viktigt att känna dig trygg med att fastighetsmäklaren är påläst och pålitlig och gör sitt bästa för att du ska få ett så bra slutpris som möjligt. JämförMäklare.nu gör det möjligt för dig att helt gratis jämföra olika mäklare i Sundsvall och se vilka arvoden de erbjuder.

Välj bästa mäklaren i Sundsvall

Olika fastighetsmäklare har olika kunskapsområden. När du fyller i formuläret på vår webbplats får du inom kort erbjudanden från fem kvalitetssäkrade mäklarbyråer i Sundsvall. Där kan du se vilken mäklarfirma i Sundsvall som är billigast, men titta också på andra faktorer som tillgänglighet, omdömen och vilka typer av fastigheter de är vana. På så sätt kommer det att bli lättare att välja den bästa mäklaren i Sundsvall för just dig.

Renovera bostad

Mäklararvode i Sundsvall

En sak som alltså kan skilja sig åt mellan olika mäklare är hur mycket de tar betalt. Denna kostnad kallas för mäklararvode och varierar inte bara från byrå till byrå, utan också från mäklare till mäklare beroende på hur erfarna de är. Se därför till att jämföra olika fastighetsmäklare i Sundsvall för att få ett hum om vad som är ett rimligt mäklararvode och vad som faktiskt ingår i de olika mäklararvodena 2022 i Sundsvall.

Jämför mäklararvoden i Sundsvall

Så, vad kostar en mäklare? De flesta mäklare använder sig av rörligt mäklararvode eller fast mäklararvode. En mäklare som tar ut ett rörligt arvode tar en viss procent av försäljningspriset, medan en fast mäklarkostnad innebär att du och mäklaren kommer överens innan försäljning hur mycket du ska betala i arvode. Vad som är ett normalt mäklararvode eller en billig mäklare är därför svårt att svara på, utan skiljer sig mellan olika byråer.

Hur många procent tar en mäklare i Sundsvall? I Sundsvall är den genomsnittliga mäklarkostnaden 52 041 kr och den vanligaste arvodestypen i Sundsvall är fast arvode, medan mäklararvode i procent vanligtvis ligger på 4,4%. Vad mäklarbyrån kostar eller vilket som är det billigaste mäklararvodet är som sagt inte det enda du bör fokusera på, utan det gäller att hitta en bra mäklare till rätt pris. Använd därför vår kostnadsfria tjänst för att både jämföra mäklararvoden i Sundsvall och få en överblick av vilka tjänster de olika mäklarfirmorna erbjuder så att din bostadsförsäljning blir så lyckad och smidig som möjligt.

50-60 tkr Genomsnitt
4-5% Procentsats
Trappa Fast arvode
50-60 tkr Median

Mäklare i Sundsvall

När du har jämfört olika mäklare i Sundsvall kan det vara bra att träffa dina favoriter för att få en känsla kring deras personlighet. Det är mycket som ska stämma för att allt ska flyta på – vissa föredrar en personlig kontakt medan andra gillar en lite mer säljig approach. En duktig bostadsmäklare bör också ha erfarenhet av den specifika bostadstypen och gärna ha kunskap inom det område du bor i.

Fastighetsmäklare i Sundsvall

De fastighetsmäklare i Sundsvall som du får presenterade av JämförMäklare.nu är självklart kvalitetssäkrade och du kommer att kunna välja bland både små och stora mäklarfirmor i Sundsvall. Så vilken mäklare ska man då välja? Norrlandsmäklarna och Hoome Mäkleri är exempel på byråer som är experter på Sundsvallsområdet medan större mäklarfirmor som HusmanHagberg, Fastighetsbyrån och Mäklarhuset täcker en betydligt bredare marknad. Du är inte bunden att välja någon av dessa, utan kan fortsätta sökandet efter den bästa mäklaren i Sundsvall om du inte känner dig nöjd.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden