Jämför & välj den bästa mäklaren i Stockholm

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Stockholm

Mäklarbyråer är ofta specialiserade på olika områden och olika typer av bostäder och därför är det viktigt att jämföra mäklarfirmor innan du bestämmer dig. Hur väljer man då rätt mäklare när man ska sälja sin bostad i Stockholm? Börja hos JämförMäklare.nu – en smidig och enkel jämförelsetjänst på nätet.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu tillhandahåller en kostnadsfri jämförelsetjänst av mäklare i Stockholm, självklart utan några förpliktelser. Här får du hjälp att hitta den bästa mäklaren i Stockholm så att du kan känna dig lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen.

Välj bästa mäklaren i Stockholm

Att välja rätt mäklare kan vara ett tidskrävande arbete. Med JämförMäklare.nus jämförelsetjänst får du snabbt och enkelt erbjudanden från flera mäklarfirmor i Stockholm som matchar just ditt objekt. I lugn och ro kan du sedan jämföra offerterna och välja den mäklare som uppfyller dina krav och önskemål.

Renovera bostad

Mäklararvode i Stockholm

Vad kostar en mäklare och hur många procent tar en mäklare av försäljningspriset? Ett rimligt och normalt mäklararvode ligger ofta på några procent av slutpriset, men detta kan variera beroende på var i Stockholm din bostad ligger, om du ska sälja en bostadsrätt eller ett hus samt storleken och skicket på bostaden. Det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Stockholm ligger på 80 576 kr. Att mäklare tar ett rörligt mäklararvode med en viss procentsats är vanligt. Det finns även mäklarbyråer som tar ett fast mäklararvode eller som tar betalt med en så kallad arvodestrappa. Detta innebär att mäklaren tar en viss procentsats upp till ett förutbestämt pris och går budgivningen över denna gräns får mäklaren en annan procentsats på den summan. Den vanligaste arvodestypen i Stockholm är arvodestrappa.

Jämför mäklararvoden i Stockholm

Genom att jämföra olika mäklarfirmor och deras mäklarkostnader i Stockholm via JämförMäklare.nu blir det enklare för dig att välja rätt mäklare för ditt objekt och dina behov. Det är också viktigt att jämföra vad som faktiskt ingår i de olika mäklarbyråernas offerter. Ingår till exempel fotografering, homestyling och annonser i dagspress och på bostadssajter i priset? Att välja en billig mäklare med det billigaste mäklararvodet behöver med andra ord inte vara det bästa alternativet.

80-90 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
70-80 tkr Median

Mäklare i Stockholm

Vilken mäklare ska man välja i Stockholm? Det beror helt på vilken typ av bostad du ska sälja och var i Stockholm bostaden ligger. I Stockholm finns allt från exklusiva bostadsrätter i centrum till små studentlägenheter, villor och radhus i ytterområdena och fritidshus i skärgården. Det är viktigt att välja en mäklare som kan Stockholms bostadsmarknad och som har god lokalkännedom. Vilket pris mäklaren tar är alltså bara en faktor att överväga i valet av bra mäklare i Stockholm.

Fastighetsmäklare i Stockholm

Med JämförMäklare.nus smidiga jämförelsetjänst kan du hitta och jämföra alla mäklare i Stockholm. Här kommer du i kontakt med kvalitetssäkrade bostadsmäklare med lång och bred erfarenhet och expertis. Du fyller i uppgifter om din bostad via webbformuläret och sedan gör vi den första gallringen åt dig så att du får offerter som matchar dina sökkrav. Att själv kontakta mäklarfirmor i Stockholm tar både tid och energi och därför rekommenderar vi att du tar hjälp av JämförMäklare.nus tjänst för att hitta en mäklarbyrå i Stockholm som passar just dig.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden