Jämför & välj den bästa mäklaren i Sollentuna

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Sollentuna

Dags att sälja bostad? Varför inte börja med att skaffa dig en bra koll på vilka mäklare som har bäst försäljningsstatistik i din del av Sollentuna? Ta hjälp av en helt kostnadsfri mäklartjänst för att hitta mäklare i Sollentuna som erbjuder villkor som bäst matchar dina behov.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu erbjuder dig möjligheten att helt gratis jämföra mäklararvoden innan du bestämmer dig. Ta chansen och ställ bostadsmäklarna i Sollentuna mot varandra för att få bästa de villkoren. Det är smidigt, snabbt och tryggt att använda vår jämförelsetjänst.

Välj bästa mäklaren i Sollentuna

Använd en av marknadens smartaste jämförelsetjänster för att hitta den bästa mäklaren i Sollentuna. Hos JämförMäklare.nu är det enkelt att jämföra villkor och tjänster. Skicka en förfrågan redan idag genom att fylla i formuläret på vår webbplats.

Renovera bostad

Mäklararvode i Sollentuna

Vad ska man tänka på när man väljer mäklare i Sollentuna? Ett normalt mäklararvode kan variera både i vad som ingår och hur kostnaden räknas ut. I vissa fall kan det billigaste mäklararvodet vara ett fast mäklararvode. I andra fall kan det vara mer lönsamt att betala ett rörligt mäklararvode som är utformat som en procentsats eller en trappstege. Eller varför inte en kombination av fast och rörligt? Tänk också på att en erfaren mäklare med stor kundkrets kan ta ut ett högre arvode än vad en nyutexaminerad kan.

Jämför mäklararvoden i Sollentuna

Det är smart ur flera aspekter att jämföra mäklarnas pris med varandra. Självklart ska ett mäklararvode vara rimligt, men sedan är det upp till dig som säljare att avgöra vad du vill betala för. Kanske vill du att annonsering ska ingå i mäklarkostnaden? Eller att bostaden dyker upp som en raket på Hemnet? Utrymmet för förhandling är stort om du har en bostad som är attraktiv. Under 2022 så såldes de flesta bostäder i Sollentuna med arvodestypen arvodestrappa och det genomsnittliga mäklararvodet var 70 926 kr (1,7%) för villor. I procent var genomsnittet aningen högre för bostadsrätter 1,7% men i kronor 70 926 kr lägre eftersom försäljningspriserna på villorna var högre.

70-80 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare i Sollentuna

Sollentuna är en kommun med varierande bebyggelse. Alltifrån exklusiva villor längs med Edsviken till bostadsrätter i närheten av centrum. Så när du ska välja fastighetsmäklare i Sollentuna är det smart att välja en mäklare som har erfarenhet av att sälja objekt som motsvarar din bostad. En mäklare som har sålt ett stort antal bostäder har också varit i kontakt med många potentiella köpare. I attraktiva bostadsområden kan det hända att huset eller lägenheten säljs redan innan visning.

Fastighetsmäklare i Sollentuna

Det är ett stort beslut att sälja sin bostad och i Sollentuna finns det ett stort antal mäklare att välja på. Precis som när man ska välja resmål på semestern så vill man vara säker på att man har gjort ett bra val. Det ska kännas bra i magen när man packar in familjen i bilen för att åka till det hyrda semesterhuset. Man vill kunna luta sig tillbaka i solstolen och njuta av semestern. Precis så är det när man väljer mäklare i Sollentuna. Om man känner sig trygg i att mäklaren gör ett bra jobb kan man istället fokusera på flytten. Den som i ett tidigt skede har jämfört mäklare i Sollentuna är bättre rustad för att få till ett bra avtal.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden