Jämför & välj den bästa mäklaren på Södermalm

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare på Södermalm

Att veta vilken mäklare man ska välja är inte alltid lätt. För vem är bäst och hur många procent tar egentligen en mäklare? Att på ett enkelt sätt jämföra mäklare för att få fram den mäklarkostnad som är rimlig när du ska sälja bostad är ett bra verktyg för en trygg affär.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden - helt gratis!

Vår kostnadsfria tjänst gör det möjligt att jämföra mäklare på Södermalm och därmed hitta en bostadsmäklare som kan erbjuda just det du behöver när du ska sälja bostadsrätt eller sälja hus. Tjänsten kostar dig ingenting och du binder dig inte till något.

Välj bästa mäklaren på Södermalm

Att välja den bästa mäklaren handlar om mycket mer än att välja den som erbjuder lägst mäklararvode i procent. Det är också viktigt att du hittar den bästa mäklaren på Södermalm för just dina förutsättningar. Att hitta mäklare på Södermalm är nu ännu enklare med vår smidiga jämförelsetjänst.

Renovera bostad

Mäklararvode Södermalm

Vad kostar en mäklare? Ett normalt mäklararvode är inte detsamma i alla delar av landet och just på Södermalm finns mäklare som arbetar med både ett fast mäklararvode, det vill säga ett fast pris oavsett slutpriset på bostaden, och ett rörligt mäklararvode där mäklarkostnaden beror på hur mycket bostaden säljs för. Det genomsnittliga mäklararvodet på Södermalm är 72 014 kr och i procent 1,5%. De vanligaste mäklararvodena på Södermalm är i form av arvodestrappa. Det kan vara bra att ha dessa siffror som ett riktmärke när du ska avgöra vad som är ett rimligt mäklararvode 2022 och jämföra olika mäklararvoden på Södermalm.

Jämför mäklararvoden Södermalm

En billig mäklare med en lägre procent kanske inte alltid är den mäklare som ger dig den mest lyckade affären. Med ett mäklararvode i procent, där procentsatsen ökar enligt en trappstegsmodell, kan du ibland få en ännu mer lyckad försäljning eftersom mäklarens pris och därmed lön ökar för varje ny nivå på bostadens slutpris. Så även om frågan Hur många procent tar en mäklare? är bra att utgå från, så är det inte det enda du ska ta med i beräkningen. Det billigaste mäklararvodet är kanske inte alltid det som du tjänar mest på i slutändan.

70-80 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare Södermalm

Södermalm är en populär del av centrala Stockholm som till stor del består av bostadsrätter i form av lägenheter av olika storlek. När du ska hitta en bra mäklare på Södermalm så handlar det mest om att välja rätt mäklare för just din typ av bostad. Jämför gärna de olika mäklarnas arvoden, men glöm inte bort att ta med de eventuella tjänsterna som mäklaren erbjuder och vilken lokalkännedom en viss bostadsmäklare har. Genom att jämföra alla mäklare på Södermalm kan man snabbt få en översikt över vad de kan erbjuda och vilken mäklare man ska välja utifrån ens egna förutsättningar.

Fastighetsmäklare Södermalm

Den bästa mäklaren på Södermalm är troligen en som har erfarenhet av den unika och varierande stadsdelen, med sitt levande nattliv och mysiga gator. Alla mäklarfirmor på Södermalm har sina speciella fördelar och är inriktade på olika områden i stadsdelen. Du kan därför enkelt hitta en mäklarbyrå på Södermalm som kan hjälpa dig hela vägen fram till en trygg och lyckad bostadsaffär, oavsett om du ska sälja en stor sekelskiftesvåning på Hornsgatan eller en liten lya på Wollmar Yxkullsgatan.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden