Jämför & välj den bästa mäklaren i Malmö

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Malmö

Du som ska sälja hus eller bostadsrätt kan ta hjälp av vår smarta och kostnadsfria jämförelsetjänst för att hitta bra mäklare i Malmö. I och med att det finns ett hav av olika mäklarfirmor i Malmö kommer jämförelsetjänsten att kunna vara till stor hjälp för att du ska få en bra överblick av såväl mäklare som mäklararvode i Malmö.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu hjälper dig att välja den bästa mäklaren när det är dags för dig att sälja din bostad. Du får en lista på olika byråer, vilket ger dig möjlighet att jämföra mäklararvode i procent och hitta den bästa mäklaren i Malmö.

Välj bästa mäklaren i Malmö

För att hitta rätt mäklare för din bostadsrätt, tomt eller ditt hus behöver du bara fylla i formuläret på vår webbplats. Sedan hjälper vi dig att matcha ditt fastighetsobjekt med kvalitetssäkrade fastighetsmäklare i Malmö som är redo att ta sig an din försäljning.

Renovera bostad

Mäklararvode i Malmö

När du tar hjälp av en mäklare för att sälja din bostad betalar du en viss mäklarkostnad för tjänsten, något som kallas för mäklararvode. Därför är det vanligt att frågor som ”Vad kostar en mäklare?” och ”Hur många procent tar en mäklare?” dyker upp när det är dags för en bostadsaffär. Vad som är ett normalt mäklararvode är svårt att svara på eftersom den slutgiltiga kostnaden skiljer sig åt mellan olika orter och bostadstyper samt från byrå till byrå, men med hjälp av vår tjänst där du jämför mäklare och mäklararvode i Malmö får du en bättre översikt. Vissa mäklarbyråer beräknar sitt mäklararvode i procent på försäljningspriset, vilket kallas för rörligt mäklararvode, medan andra har ett fast mäklararvode eller så kallad stegprovision.

Jämför mäklararvoden i Malmö

Det är lätt att välja en billig mäklare för att få det billigaste mäklararvodet, men det är inte alltid det bästa valet. För precis som att läge eller utbud av faciliteter kan spela en viktigare roll än själva priset när du ska välja hotell kan andra kriterier vara viktigare när du ska välja mäklare i Malmö. Anlita därför en mäklare som erbjuder ett pris som passar dig, men som också har rätt intressenter och som vet hur de ska ta sig an din bostadsaffär på bästa sätt.

För att enkelt jämföra mäklararvode i Malmö kan det vara bra att ha koll på lite statistik. I Malmö ligger det genomsnittliga mäklararvodet 2022 på 66 976 kr och 2,9% och den främsta arvodestypen är arvodestrappa. Denna information kan vara bra att känna till när du ska välja en byrå med rimligt mäklararvode i Malmö.

60-70 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare i Malmö

JämförMäklare.nu hjälper dig att hitta den bästa mäklaren i Malmö, oavsett om det är priset eller mäklarnas approach som är viktigast för dig. Vissa föredrar ett lite säljigare försäljningssätt, medan andra lockas av det genuina och personliga. Alla mäklarbyråer i Malmö jobbar inte på samma sätt och därför är det viktigt att du jämför olika mäklare i Malmö för att hitta en bostadsmäklare som stämmer överens med just dina önskemål.

Fastighetsmäklare i Malmö

Som Sveriges tredje största stad erbjuder Malmö en hel del mäklarfirmor att välja mellan. Så vilken mäklare ska man egentligen välja? Du som har ett hus med rik historia och vill framhäva detta kan till exempel ta hjälp av Grip Fastighetsmäkleri då de är experter på att förmedla bostäder i de äldre kvarteren i Malmö. Har du istället en modern lägenhet mitt i city kan det passa bättre att hitta en mäklarbyrå i Malmö som har rätt intressenter för detta. MOHV, Svensk Fastighetsförmedling, Mäklarhuset och Erik Olsson är exempel på väletablerade mäklarfirmor i Malmö som kan hjälpa dig att göra en bra affär.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden