Mäklararvode Vasastan

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode på Vasastan

Det är svårt att säga vad en mäklare kostar när det är dags att lägga ut bostadsrätten i Vasastan till försäljning. Bostadens skick och läge är två faktorer som påverkar priset, men också vilka mäklartjänster som ingår i arvodet. En hög mäklarkostnad inkluderar vanligtvis mer arbete och service än vad ett lågt mäklararvode gör. Ett normalt mäklararvode anges ofta i procent på försäljningspriset och mäklaren kan ta ut ett fast eller rörligt arvode, eller en kombination av båda. Ett rörligt arvode kan vara antingen en fast procentsats eller en trappsats och det är du som säljare som väljer vad som passar dig bäst. Eftersom mäklarna tillämpar individuell prissättning så kan både priser och arvodestyper variera otroligt mycket.

Jämför mäklararvoden i Vasastan

I ett rimligt mäklararvode är det vanligt att det, utöver värdering och visningar, även ingår fotografering och styling. Den vanligaste arvodestypen under 2024 i Vasastan var arvodestrappa. En fördel med arvodestrappa är att den med stor sannolikhet fungerar som en extra sporre för mäklaren att få ut ett så högt försäljningspris som möjligt. I Vasastan var snittprovisionen under samma period 1,7% (65 013 kr). Det är inte säkert att en billig mäklare är den som passar just dig bäst. Det är viktigt att lita på din instinkt och väga samman alla faktorer innan du bestämmer dig för vilken mäklare i Vasastan du ska välja.

Mäklararvoden i Vasastan

60-70 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Börjar det bli dags för nytt boende? Innan du väljer vilken mäklare i Vasastan som får sälja din bostadsrätt så är det klokt att göra en jämförelse av mäklararvoden. Besök JämförMäklare.nu redan idag och se vad innerstadens vassaste mäklare erbjuder.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Vasastan

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 65 013 kr 1,7 % 52 750 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 65 013 kr
Mäklararvode procent 1,7 %
Mäklararvode median 52 750 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden