Mäklararvode Varberg

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode i Varberg

Vad är ett normalt mäklararvode i Varberg, och hur många procent tar en mäklare? Det genomsnittliga mäklararvodet 2024 i Varberg ligger på 57 031 kr och 2,2, och den mest vanliga arvodestypen är fast procentsats. Ett rimligt mäklararvode brukar ligga mellan 1–3 procent, men den slutgiltiga procentsatsen varierar alltid beroende på ort, bostadens pris och mäklarfirma. Det är inte heller alla mäklarfirmor som använder rörligt arvode med procentsats, det förekommer även fast mäklararvode och så kallad steg-provision. Att svara på frågan “vad kostar en mäklare?” är alltså ganska svårt eftersom det inte finns ett bestämt mäklarpris. Det är just därför det är så viktigt att jämföra mäklararvoden i Varberg innan du tar ett beslut – mäklarkostnaden kan variera mycket mellan olika firmor.

Jämför mäklararvoden i Varberg

En mäklares arvode är den betalning som personen får för sina tjänster. Mäklaren värderar bostaden, ser till att den fotograferas och läggs ut till försäljning, håller i visningar och sköter budgivningen. Bra mäklare kan även ha speciella erbjudanden med exempelvis gratis homestyling, men också mycket annat som kan vara värt att betala lite extra för. Att välja det billigaste mäklararvodet kan alltså innebära att du får kompromissa med vissa tjänster. En billig mäklare behöver med andra ord inte betyda att mäklaren är bäst lämpad för just ditt objekt.

Mäklararvoden i Varberg

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Procent Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Är du på jakt efter en bra mäklare i Varberg? JämförMäklare.nu hjälper dig att välja den bästa mäklaren när du ska sälja bostadsrätt. Vår smidiga jämförelsetjänst är gratis och helt fri från förpliktelser! Välj rätt mäklare genom att jämföra mäklarfirmor innan du tar ett beslut.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Varberg

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 43 698 kr 2,8 % 41 000 kr
Mäklararvode villa 68 921 kr 2,5 % 65 900 kr
Mäklararvode radhus / parhus 64 149 kr 2,1 % 60 300 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 43 698 kr
Mäklararvode procent 2,8 %
Mäklararvode median 41 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 68 921 kr
Mäklararvode procent 2,5 %
Mäklararvode median 65 900 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 64 149 kr
Mäklararvode procent 2,1 %
Mäklararvode median 60 300 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden