Mäklararvode Västerås

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode i Västerås

Vad som är ett normalt mäklararvode eller vad en mäklare kostar är svårt att svara på. Det kan nämligen skilja sig både mellan olika byråer, men också mellan olika personer på en och samma mäklarfirma beroende på erfarenhet och kompetens. Genom att fylla i formuläret på vår webbplats kan du dock få ett hum om vad som är ett rimligt mäklararvode och inte. Att välja en billig mäklare är däremot inte alltid det bästa alternativet. Det är minst lika viktigt att titta på personkemi, tillgänglighet och engagemang för en lyckad försäljningsprocess.

Jämför mäklararvoden i Västerås

Man brukar ofta tala om rörligt mäklararvode och fast mäklararvode. Det vanligaste mäklararvodet i Västerås är fast arvode, men detta kan alltså skilja sig från byrå till byrå. Använder sig mäklaren av ett fast arvode presenteras en bestämd mäklarkostnad, medan ett rörligt arvode räknas ut i procent på det slutgiltiga försäljningspriset. Så hur hur många procent tar en mäklare vanligtvis? I Västerås är den genomsnittliga mäklarkostnaden 44 654 kr och 2,7%. I Sverige ligger mäklararvodet 2024 på mellan 1–3 procent beroende på vilken mäklare du använder dig av och vilken typ av bostad du ska sälja.

Ta hjälp av vår jämförelsetjänst för att jämföra olika mäklararvoden i Västerås innan du bestämmer dig, men ha i åtanke att det billigaste mäklararvodet inte alltid ger dig den bästa mäklaren.

Mäklararvoden i Västerås

40-50 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
40-50 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

När du ska sälja hus eller bostadsrätt vill du såklart göra en så bra affär som möjligt. Genom att jämföra olika mäklare får du en tydligare bild över vilka mäklarfirmor som finns tillgängliga, vilket gör det lättare för dig att göra ett bra val. Med vår jämförelsetjänst kan du jämföra mäklararvode och olika fastighetsmäklare i Västerås helt utan kostnad!

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Västerås

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 32 623 kr 2,9 % 30 000 kr
Mäklararvode villa 58 683 kr 2,5 % 55 500 kr
Mäklararvode radhus / parhus 49 921 kr 2,3 % 50 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 32 623 kr
Mäklararvode procent 2,9 %
Mäklararvode median 30 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 58 683 kr
Mäklararvode procent 2,5 %
Mäklararvode median 55 500 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 49 921 kr
Mäklararvode procent 2,3 %
Mäklararvode median 50 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden