Mäklararvode Skellefteå

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode i Skellefteå

Vad är ett normalt och rimligt mäklararvode och hur många procent tar en mäklare av försäljningspriset? Det genomsnittliga mäklararvodet 2024 i Skellefteå är 43 404 kr. Många mäklarbyråer tar en viss procentsats av slutpriset, och den brukar ligga mellan en och tre procent. Detta kallas för ett rörligt mäklararvode. Andra mäklarfirmor tar ut ett fast mäklararvode eller använder en så kallad procenttrappa eller arvodestrappa. I Skellefteå är fast arvode den vanligaste arvodestypen. Titta också noga på vad som är inkluderat i priset, till exempel värdering, marknadsföring, homestyling och extra visningar. En billig mäklare kanske inte alltid har det billigaste mäklararvodet i slutändan. Priset är dock bara en faktor när du ska välja en bra mäklare i Skellefteå. Det är också viktigt att du väljer en mäklare som du känner förtroende för, som har erfarenhet av liknande objekt och som känner till bostadsområdet.

Jämför mäklararvoden i Skellefteå

När du ska välja mäklare ska du med andra ord inkludera flera faktorer i ditt val. Du ska inte bara svara på frågan: Vad kostar en mäklare? Med JämförMäklare.nus kostnadsfria jämförelsetjänst får du snabbt och enkelt offerter från mäklare i Skellefteå, men du kan också jämföra olika mäklarfirmors försäljningsstatistik och läsa recensioner och omdömen av mäklare som tidigare säljare har lämnat.

Mäklararvoden i Skellefteå

40-50 tkr Genomsnitt
3-4% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
30-40 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Det spelar ingen roll om du ska sälja ett hus eller en bostadsrätt – att välja rätt mäklare är alltid viktigt för en lyckad bostadsaffär. Vilken mäklare ska man då välja? När du använder JämförMäklare.nus smidiga webbtjänst får du en god överblick över bostadsmäklare i Skellefteå och kan jämföra mäklarkostnader och arvoden samt ta del av försäljningsstatistik och mäklaromdömen.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Skellefteå

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 33 767 kr 2,8 % 34 263 kr
Mäklararvode villa 57 481 kr 3,3 % 55 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus 53 094 kr 2,2 % 50 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 33 767 kr
Mäklararvode procent 2,8 %
Mäklararvode median 34 263 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 57 481 kr
Mäklararvode procent 3,3 %
Mäklararvode median 55 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 53 094 kr
Mäklararvode procent 2,2 %
Mäklararvode median 50 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden