Mäklararvode Södermalm

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode Södermalm

Vad kostar en mäklare? Ett normalt mäklararvode är inte detsamma i alla delar av landet och just på Södermalm finns mäklare som arbetar med både ett fast mäklararvode, det vill säga ett fast pris oavsett slutpriset på bostaden, och ett rörligt mäklararvode där mäklarkostnaden beror på hur mycket bostaden säljs för. Det genomsnittliga mäklararvodet på Södermalm är 57 198 kr och i procent 1,5%. De vanligaste mäklararvodena på Södermalm är i form av arvodestrappa. Det kan vara bra att ha dessa siffror som ett riktmärke när du ska avgöra vad som är ett rimligt mäklararvode 2024 och jämföra olika mäklararvoden på Södermalm.

Jämför mäklararvoden Södermalm

En billig mäklare med en lägre procent kanske inte alltid är den mäklare som ger dig den mest lyckade affären. Med ett mäklararvode i procent, där procentsatsen ökar enligt en trappstegsmodell, kan du ibland få en ännu mer lyckad försäljning eftersom mäklarens pris och därmed lön ökar för varje ny nivå på bostadens slutpris. Så även om frågan Hur många procent tar en mäklare? är bra att utgå från, så är det inte det enda du ska ta med i beräkningen. Det billigaste mäklararvodet är kanske inte alltid det som du tjänar mest på i slutändan.

Mäklararvoden på Södermalm

50-60 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden - helt gratis!

Vår kostnadsfria tjänst gör det möjligt att jämföra mäklare på Södermalm och därmed hitta en bostadsmäklare som kan erbjuda just det du behöver när du ska sälja bostadsrätt eller sälja hus. Tjänsten kostar dig ingenting och du binder dig inte till något.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden på Södermalm

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 57 198 kr 1,5 % 50 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 57 198 kr
Mäklararvode procent 1,5 %
Mäklararvode median 50 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden