Mäklararvode Norrtälje

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode Norrtälje

Arvodet är en av de första sakerna man undersöker när man väljer mäklare. Så, vad kostar en mäklare egentligen, och vad är ett rimligt mäklararvode? Bör man leta efter det billigaste mäklararvodet eller bör man acceptera en hög mäklarkostnad? Hur kan man hitta det bästa mäklararvodet Norrtälje har att erbjuda? Här vill vi ge några tips på vägen.

Hur många procent tar en mäklare? Beroende på vilken typ av bostad man säljer så begär många mäklare pris därefter. Ofta tar mäklare arvode som en procent av slutpriset på försäljningen, ett så kallat rörligt mäklararvode. Ibland bestäms arvodet av en procenttrappa, där mäklararvodets procent ökar med ett ökande slutpris. Ett fast mäklararvode är istället en bestämd summa.

Ett normalt mäklararvode kan alltså se väldigt olika ut. Vem som är en billig mäklare eller inte beror ofta på situationen. Rörliga arvoden kan vara bra när man inte vet var slutpriset hamnar, medan ett fast pris är bra om man förväntar sig en kraftig budgivning. För att hitta rätt är det viktigt att undersöka flera olika alternativ innan man slår till.

Ett genomsnittligt mäklararvode 2024 i Norrtälje är ett fast arvode på 62 347 kr, som är ungefär 2,4% av slutpriset. Jämför mäklararvoden i Norrtälje på JämförMäklare.nu och hitta en riktigt bra deal för din försäljning.

Mäklararvoden i Norrtälje

60-70 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Olika mäklare har olika arvoden, och det är inte alltid som arvodena reflekterar mäklarens skicklighet. Därför är det bra att få en överblick över vilka mäklare som tar vilka arvoden. Passa på att jämföra arvoden och hitta en bra mäklare i Norrtälje på JämförMäklare.nu, utan att betala ett öre.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Norrtälje

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 43 408 kr 2,3 % 40 000 kr
Mäklararvode villa 79 035 kr 1,7 % 70 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus 64 598 kr 1,7 % 64 750 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 43 408 kr
Mäklararvode procent 2,3 %
Mäklararvode median 40 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 79 035 kr
Mäklararvode procent 1,7 %
Mäklararvode median 70 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 64 598 kr
Mäklararvode procent 1,7 %
Mäklararvode median 64 750 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden