Mäklararvode Mariefred

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode Mariefred

Alla mäklare tar lite olika betalt. Beroende på var i landet du bor och vilken typ av bostad du ska sälja så varierar mäklararvodet. Dessutom tar en rutinerad och erfaren mäklare ofta mer betalt än den som är ny i branschen. Det går därför inte att säga exakt vad en mäklare kostar. Många säljare letar efter det billigaste mäklararvodet, men det är inte säkert att den mäklaren kan uppfylla alla dina krav och önskemål. Kanske är det vettigare att titta på vad som är ett rimligt mäklararvode för just dina prioriteringar. När du jämför mäklararvoden i Mariefred ser du direkt hur mycket du får betala i mäklarkostnad och vilka tjänster du får för mäklararvodet. Sen kan du själv välja den mäklare som är bäst för dig i lugn och ro.

I Mariefred får du i snitt räkna med att betala 3% i mäklararvode. Den vanligaste typen av mäklararvode i Mariefred är fast arvode. Fast arvode innebär att du betalar en viss summa som du kommit överens om med din mäklare, oavsett vad din bostad säljs för. Med rörligt mäklararvode menas att säljaren betalar en viss procentsats av slutpriset som provision till mäklaren. Slutligen använder sig vissa mäklare av en procenttrappa, vilket betyder att du betalar en viss procentsats i mäklararvode upp till ett visst slutpris och sedan ytterligare en högre procentsats på överskottet om mäklaren lyckas sälja bostaden ännu dyrare.

Mäklararvoden i Mariefred

40-50 tkr Genomsnitt
3-4% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
40-50 tkr Median

Jämför mäklararvoden

Ingen vill betala för mycket för sin mäklare och samtidigt kan det vara värt att betala det lilla extra för en mäklare som är specialiserad på det du värdesätter. När du jämför mäklararvoden i Mariefred ser du direkt vad mäklarkostnaderna landar på och vad olika mäklarfirmor erbjuder i Mariefred.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Mariefred

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 32 533 kr 3,4 % 30 000 kr
Mäklararvode villa 58 137 kr 2,4 % 56 420 kr
Mäklararvode radhus / parhus 52 653 kr 3 % 53 750 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 32 533 kr
Mäklararvode procent 3,4 %
Mäklararvode median 30 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 58 137 kr
Mäklararvode procent 2,4 %
Mäklararvode median 56 420 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 52 653 kr
Mäklararvode procent 3 %
Mäklararvode median 53 750 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden