Mäklararvode Luleå

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode i Luleå

Nu undrar du säkert hur många procent en mäklare tar, alltså hur mycket en mäklare kostar. Ett normalt mäklararvode ligger på mellan en och tre procent av köpeskillingen men för att avgöra om det är ett rimligt mäklararvode eller inte måste du kontrollera vad som ingår i priset. Detta innebär att en billig mäklare kanske inte erbjuder det billigaste mäklararvodet. Vissa mäklarbyråer kan till exempel ta extra betalt för flygfoton, annonser i dagspress och homestyling. Kontrollera och jämför därför offerterna noggrant innan du bestämmer vilken mäklare som är rätt för just dig och ditt objekt.

Jämför mäklararvoden i Luleå

Mäklarbyråer tar betalt på olika sätt. Ett rörligt mäklararvode innebär att mäklaren tar en viss procent av köpeskilling. Ett fast mäklararvode påverkas inte av slutpriset utan avtalas fram före det att försäljningsprocessen påbörjas. En annan betalningsmetod är via en procenttrappa eller arvodestrappa. Vilken mäklare ska man då välja i Luleå? Titta närmare på vad som ingår i arvodet och jämför mäklarnas pris, genomsnittligt mäklararvodet 2024 i Luleå är 40 695 kr och den vanligaste arvodestypen är fast procentsats. Glöm inte bort att även titta på mäklarens kunskap och erfarenhet av liknande försäljningar samt hur omfattande hens lokalkännedom är.

Mäklararvoden i Luleå

40-50 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Procent Arvodestyp
40-50 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Jämförelsetjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser. Den stora fördelen med JämförMäklare.nu är att du i lugn och ro kan jämföra mäklarkostnader och sedan välja den mäklare som passar dig bäst. Här kan du även se mäklaromdömen som tidigare säljare lämnat samt olika mäklares försäljningsstatistik. Är du inte nöjd med offerterna du får finns inga krav att du måste tacka ja.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Luleå

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 34 223 kr 2,6 % 33 900 kr
Mäklararvode villa 49 697 kr 3,9 % 46 500 kr
Mäklararvode radhus / parhus 46 947 kr 2,7 % 45 650 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 34 223 kr
Mäklararvode procent 2,6 %
Mäklararvode median 33 900 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 49 697 kr
Mäklararvode procent 3,9 %
Mäklararvode median 46 500 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 46 947 kr
Mäklararvode procent 2,7 %
Mäklararvode median 45 650 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden