Mäklararvode Linköping

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode Linköping

När du ska sälja bostadsrätt eller hus så är mäklarkostnaden en av de större utgifterna i samband med försäljningen. Hur mycket du behöver betala en mäklare i arvode kan variera, beroende på vilken typ av arvode mäklaren har. Många undrar säkert vad kostar en mäklare? Vad är ett normalt mäklararvode? Men frågan är faktiskt snarare: Vad är ett rimligt mäklararvode? Det kanske kan kännas lockande att välja en billig mäklare, men det kan då vara bra att tänka på vad som faktiskt ingår i mäklarens pris och om det handlar om ett fast eller rörligt arvode. Vilket som blir det billigaste mäklararvodet beror också på hur din mäklare arbetar. Ett rörligt mäklararvode, det vill säga ett mäklararvode i procent av försäljningssumman, kanske ibland kan kännas mer rimligt då slutpriset beror på hur mycket din bostads faktiskt säljs för. Vissa mäklare använder sig av ett fast mäklararvode, något som kan kännas tryggt. Vissa mäklare använder sig av så kallade arvodestrappor. Det billigaste mäklararvodet kanske inte heller är det som ger dig mest för pengarna, därför är det alltid bra att jämföra mäklararvoden i Linköping. Hur många procent tar en mäklare i Linköping? Det genomsnittliga mäklararvodet 2024 i Linköping ligger på 55 008 kr och den vanligaste formen är fast procentsats, i genomsnitt 2,1.

Mäklararvoden i Linköping

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Procent Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Vår tjänst gör det möjligt att jämföra de olika mäklarnas arvoden innan du bestämmer dig för att anlita din nästa mäklare i Linköping. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri och låter dig snabbt få en överblick över mäklarnas olika erbjudanden och arvoden.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Linköping

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 41 406 kr 2,5 % 37 000 kr
Mäklararvode villa 66 827 kr 2,7 % 62 950 kr
Mäklararvode radhus / parhus 63 603 kr 2,7 % 60 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 41 406 kr
Mäklararvode procent 2,5 %
Mäklararvode median 37 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 66 827 kr
Mäklararvode procent 2,7 %
Mäklararvode median 62 950 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 63 603 kr
Mäklararvode procent 2,7 %
Mäklararvode median 60 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden