Mäklararvode Kungsholmen

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode på Kungsholmen

Vad är egentligen ett rimligt mäklararvode? Är en billig mäklare alltid det bästa valet när man ska sälja sitt hus eller bostadsrätt? Nej, det behöver inte alltid vara det billigaste mäklararvodet som är det bästa. Minst lika viktigt är lita på magkänslan och välja den mäklare som inger bäst förtroende. I mäklarens pris ingår vanligtvis förutom värdering även fotografering, marknadsföring och visningar. Dessutom ingår allt arbete kring budgivning och processen fram till kontraktskrivandet. Ett genomsnittligt mäklararvode 2024 för bostadsrätter på Kungsholmen var 60 447 kr. Motsvarande snittprovision var 1,6% under samma period. De flesta som valde att sälja sin bostad på Kungsholmen under 2024 valde fast arvode.

Jämför mäklararvoden på Kungsholmen

Vad kostar egentligen en mäklare vid en bostadsförsäljning på Kungsholmen? Det korta svaret är att det beror på. Mäklarkostnaden varierar för att mäklararvodet i procent skiljer sig åt mellan olika mäklare. Anledningen är att det inte finns någon generell prislista för branschen utan det är mäklaren själv som bestämmer hur många procent från försäljningspriset som tas ut i arvode. Ett normalt mäklararvode kan antingen vara rörligt och anges som en procentsats eller fungera som en så kallad stegrande provision. Det finns även vissa mäklare som tillämpar fast mäklararvode.

Mäklararvoden på Kungsholmen

60-70 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Drömmer du om en ny bostad? Hos JämförMäklare.nu går det enkelt och snabbt att jämföra mäklararvoden från områdets samtliga bostadsmäklare. Genom att jämföra mäklararvoden kan du hitta den bästa mäklaren på Kungsholmen när det är dags att sälja bostadsrätten.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden på Kungsholmen

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 60 447 kr 1,6 % 50 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 60 447 kr
Mäklararvode procent 1,6 %
Mäklararvode median 50 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden