Mäklararvode Jönköping

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode i Jönköping

En relevant fråga att ställa när man ska sälja sin bostad och anlita en mäklare är vad som är ett normalt och rimligt mäklararvode. Vad kostar egentligen en mäklare och hur många procent av priset tar en mäklare? Många mäklarbyråer i Jönköping tar ett rörligt mäklararvode. Mäklarkostnaden är helt enkelt en viss procent av köpeskillingen. En mäklare kan även ta ett fast mäklararvode eller ta betalt med en så kallad arvodestrappa. I Jönköping ligger det genomsnittliga mäklararvodet 2024 på 54 830 kr och den vanligaste arvodestypen är fast arvode. Det går dock inte bara att titta på priset, du måste också jämföra vad som ingår i mäklartjänsten. Jämför till exempel vilken typ av marknadsföring som ingår. Tar mäklarfirman extra betalt för flygfoton och annonser i lokala tidningar? Hur är det med visningar? Erbjuder mäklarbyrån till exempel enskilda visningar? En billig mäklare som erbjuder ett lågt arvode har kanske i slutändan inte det billigaste mäklararvodet.

Jämför mäklararvoden i Jönköping

När du använder JämförMäklare.nus smidiga jämförelsetjänst får du offerter från mäklare i Jönköping som matchar ditt objekt och som du i lugn och ro kan jämföra. Ta sedan kontakt med den mäklare som bäst stämmer överens med dina behov och önskemål. Det är viktigt att personkemin mellan säljare och mäklare fungerar. Att sälja sin bostad är en stor affär och du ska kunna känna dig lugn och trygg genom hela processen. Fråga också hur många liknande bostäder mäklaren har förmedlat och hur väl hen känner till bostadsområdet. Det kan vara avgörande för att få till en lyckad bostadsaffär.

Mäklararvoden i Jönköping

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu är enkel att använda. Du börjar med att fylla i uppgifter om din bostad i vårt webbformulär och inom kort får du offerter från mäklarbyråer i Jönköping som matchar ditt uppdrag. Nu kan du i lugn och ro välja den bostadsmäklare som passar dig bäst. Jämförelsetjänsten är gratis och helt utan förpliktelser.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden i Jönköping

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 46 857 kr 3,5 % 45 000 kr
Mäklararvode villa 66 859 kr 3,6 % 70 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus 64 400 kr 2,8 % 65 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 46 857 kr
Mäklararvode procent 3,5 %
Mäklararvode median 45 000 kr
Mäklararvode villa
Mäklararvode genomsnitt 66 859 kr
Mäklararvode procent 3,6 %
Mäklararvode median 70 000 kr
Mäklararvode radhus / parhus
Mäklararvode genomsnitt 64 400 kr
Mäklararvode procent 2,8 %
Mäklararvode median 65 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden