Mäklararvode Östermalm

Se vad olika mäklare tar i arvode

Bock Jämför mäklararvoden
Bock Se vad mäklare tar för att sälja din bostad
Bock Spara tid och pengar

Mäklararvode Östermalm

Vad är ett rimligt mäklararvode? Hur många procent tar en mäklare? När man ska sälja en bostad är frågorna många, och mycket står på spel. Man vill få ut det mesta möjliga av försäljningen, till en låg mäklarkostnad. Samtidigt är inte alltid det billigaste mäklararvodet rätt när man vill välja bästa mäklaren. Vad kostar då en mäklare som gör ett bra jobb? Det beror på. Ett mäklararvode på Östermalm kan se ut på många olika sätt.

Ofta utgör ditt mäklararvode en procent av slutpriset, ett så kallat rörligt mäklararvode. I vissa fall kan procenten öka med ett ökande slutpris. Detta kallas procenttrappa. Slutligen kan du få ett fast mäklararvode. Där begär din mäklare arvode i form av en fast summa, oberoende av slutpriset. Det kan alltså vara svårt att bestämma hur ett normalt mäklararvode ser ut. Det enda som är säkert är att en billig mäklare inte alltid är den bästa.

Överallt begär alltså mäklare pris enligt olika modeller, och det bästa sättet att betala ett rimligt arvode är att jämföra sig fram. På Östermalm är ett genomsnittligt mäklararvode 2024 ett fast arvode på 1,7% som ger en mäklarkostnad på 60 922 kr. Jämför mäklararvoden på Östermalm på JämförMäklare.nu.

Mäklararvoden på Östermalm

60-70 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Fast arvode Arvodestyp
50-60 tkr Median

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Vad kostar egentligen en fastighetsmäklare? Vilken mäklare har det bästa arvodet om man ska sälja bostadsrätt eller hus? Det är viktigt att hitta rätt avvägning för just din fastighetsaffär. På JämförMäklare.nu kan du jämföra arvodena och välja bästa mäklaren av alla mäklare på Östermalm.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Att jämföra mäklararvoden är enkelt

Usp
Få kostnadsförslag från olika mäklare
Usp
Tjänsten är gratis & ej bindande
Usp
Spara tid & pengar

Snittarvoden på Östermalm

Bostadstyp Mäklararvode genomsnitt Mäklararvode procent Mäklararvode median
Mäklararvode bostadsrätt 60 922 kr 1,7 % 50 000 kr
Mäklararvode bostadsrätt
Mäklararvode genomsnitt 60 922 kr
Mäklararvode procent 1,7 %
Mäklararvode median 50 000 kr

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklararvoden