Jämför & välj den bästa mäklaren i Luleå

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Luleå

Hur väljer man rätt mäklare i Luleå? Börja gärna här hos oss på JämförMäklare.nu. Vi erbjuder en effektiv jämförelsetjänst för dig som vill hitta, jämföra och anlita den bästa mäklaren i Luleå när du ska sälja ditt hus eller din bostadsrätt.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Jämförelsetjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser. Den stora fördelen med JämförMäklare.nu är att du i lugn och ro kan jämföra mäklarkostnader och sedan välja den mäklare som passar dig bäst. Här kan du även se mäklaromdömen som tidigare säljare lämnat samt olika mäklares försäljningsstatistik. Är du inte nöjd med offerterna du får finns inga krav att du måste tacka ja.

Välj bästa mäklaren i Luleå

Med vår smidiga onlinetjänst sparar du både tid och pengar och kan enkelt hitta den bästa mäklaren för ditt objekt i Luleå. Alla mäklarfirmor i Luleå här på JämförMäklare.nu är självklart kvalitetssäkrade och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Renovera bostad

Mäklararvode i Luleå

Nu undrar du säkert hur många procent en mäklare tar, alltså hur mycket en mäklare kostar. Ett normalt mäklararvode ligger på mellan en och tre procent av köpeskillingen men för att avgöra om det är ett rimligt mäklararvode eller inte måste du kontrollera vad som ingår i priset. Detta innebär att en billig mäklare kanske inte erbjuder det billigaste mäklararvodet. Vissa mäklarbyråer kan till exempel ta extra betalt för flygfoton, annonser i dagspress och homestyling. Kontrollera och jämför därför offerterna noggrant innan du bestämmer vilken mäklare som är rätt för just dig och ditt objekt.

Jämför mäklararvoden i Luleå

Mäklarbyråer tar betalt på olika sätt. Ett rörligt mäklararvode innebär att mäklaren tar en viss procent av köpeskilling. Ett fast mäklararvode påverkas inte av slutpriset utan avtalas fram före det att försäljningsprocessen påbörjas. En annan betalningsmetod är via en procenttrappa eller arvodestrappa. Vilken mäklare ska man då välja i Luleå? Titta närmare på vad som ingår i arvodet och jämför mäklarnas pris, genomsnittligt mäklararvodet 2022 i Luleå är 46 570 kr och den vanligaste arvodestypen är fast procentsats. Glöm inte bort att även titta på mäklarens kunskap och erfarenhet av liknande försäljningar samt hur omfattande hens lokalkännedom är.

40-50 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast procentsats
40-50 tkr Median

Mäklare i Luleå

Luleå är en trevlig handelsstad i Norrbotten med rikt kulturliv och många härliga caféer och restauranger men här finns också en fantastisk natur. På vintern lockar olika vintersporter och på sommaren kan du njuta av skärgården längs kusten. När du ska sälja en bostad Luleå vill du så klart hitta den bästa mäklaren som erbjuder ett bra pris och som har erfarenhet och kunskap från liknande försäljningar. En bra mäklare har också god lokalkännedom och kan tipsa potentiella köpare om butiker, allmänna kommunikationer, skolor och utflyktsmål.

Fastighetsmäklare i Luleå

Vi rekommenderar att du börjar här oss på JämförMäklare.nu när du ska jämföra alla mäklare i Luleå. Vi gör den första gallringen åt dig och du får offerter från mäklarfirmor som matchar ditt uppdrag. Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till något. Vi vet att det är viktigt att välja rätt mäklare för en riktigt lyckad bostadsförsäljning och med vår enkla och smarta jämförelsetjänst hjälper vi dig med just det. Att du också sparar tid och energi när du inte själv behöver kontakta alla mäklarfirmor är en annan stor fördel.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden