Jämför & välj den bästa mäklaren på Lidingö

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Lidingö

Att sälja sitt hus eller sin bostadsrätt är en stor och viktig affär och därför är det viktigt att hitta rätt mäklare för uppdraget. Hur väljer man då rätt mäklare? Ta hjälp av vår kostnadsfria tjänst för att jämföra mäklarfirmor snabbt och enkelt på Lidingö. Vi hittar den bästa mäklaren för just ditt uppdrag!

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Vår jämförelsetjänst är enkel att använda. Du fyller i ett formulär på vår webbplats och blir sedan matchad med alla mäklarfirmor på Lidingö som uppfyller dina krav och önskemål. Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till något, och om erbjudandet inte lever upp till dina förväntningar kan du i lugn och ro leta vidare.

Välj bästa mäklaren i Lidingö

Med JämförMäklare.nu smidiga jämförelsetjänst kan du jämföra mäklarkostnader och mäklararvoden samt mäklares erfarenhet och expertis. Vi gör den första gallringen åt dig och på så sätt blir det enklare att hitta den bästa mäklarfirman för just din bostadsförsäljning.

Renovera bostad

Mäklararvode i Lidingö

Vad en mäklare kostar och vad som är ett rimligt mäklararvode varierar beroende på bostadens läge, bostadstyp och mäklarbyrå. Ett normalt mäklararvode ligger vanligtvis på mellan 1–3 procent av köpeskillingen. Denna form av mäklarkostnad kallas för rörligt mäklararvode. Du kan även betala mäklaren med ett fast mäklararvode där mäklarens pris bestäms i förväg. På Lidingö är den vanligaste arvodestypen arvodestrappa. Hur många procent brukar en mäklare ta på Lidingö då? Ja, det genomsnittliga mäklararvodet 2022 på Lidingö är 78 939 kr.

Jämför mäklararvoden i Lidingö

Det kan kännas logiskt att välja en billig mäklare som erbjuder det billigaste mäklararvodet men även andra faktorer spelar in för att få en bra försäljningsprocess med ett högt slutpris. Kontrollera noggrant vad som ingår i mäklartjänsten. Hos en mäklarbyrå på Lidingö med ett högre arvode kan till exempel flygfoton, homestyling och extra visningar ingå i priset och dessa faktorer kan vara väldigt viktiga för att få igång en positiv budgivning. Till sist ska du även fråga mäklaren om hen har erfarenhet av liknande försäljningar i området.

70-80 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare på Lidingö

Vilken mäklare man ska välja beror med andra ord på en rad olika faktorer. Vilken typ av bostad ska du sälja? Vad ingår i mäklararvodet och vilken erfarenhet och kunskap har mäklaren från liknande försäljningar? Det är också viktigt att du känner förtroende för mäklaren, att ni har en bra personkemi. Använd JämförMäklare.nus jämförelsetjänst för att snabbt och enkelt hitta och välja en mäklare på Lidingö som uppfyller dina krav och som du känner dig trygg med.

Fastighetsmäklare på Lidingö

Lidingö lockar många bostadsspekulanter, allt från förstagångsköpare till barnfamiljer och pensionärer, med sitt centrala läge och med närheten till både skog och hav. Till centrala Stockholm tar du dig smidigt med Lidingöbanan eller med bussar och vart du än vänder dig på Lidingö är vatten aldrig långt bort och det finns många fantastiska naturområden att njuta av. Populära bostadsområden är bland annat Torsvik, Högsätra och Dalénum. Välkommen att prova vår kostnadsfria jämförelsetjänst när du ska sälja din bostad på Lidingö. Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra mäklare på Lidingö!

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden