Jämför & välj den bästa mäklaren på Kungsholmen

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare på Kungsholmen

Hur väljer man egentligen rätt mäklare? Ett bra första steg i jakten på en bra mäklare på Kungsholmen är att använda vår smidiga jämförelsetjänst. Hos JämförMäklare.nu jämför du kostnadsfritt alla mäklare när du ska sälja din bostadsrätt.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Drömmer du om en ny bostad? Hos JämförMäklare.nu går det enkelt och snabbt att jämföra mäklararvoden från områdets samtliga bostadsmäklare. Genom att jämföra mäklararvoden kan du hitta den bästa mäklaren på Kungsholmen när det är dags att sälja bostadsrätten.

Välj bästa mäklaren på Kungsholmen

Vem vill inte välja den bästa mäklaren när bostadsrätten på Kungsholmen ska ut till försäljning? När du använder en jämförelsetjänst så kan du lättare försäkra dig om bra villkor i ditt val av mäklare. Alla mäklare har olika prismodeller, men vilken är bäst för dig?

Renovera bostad

Mäklararvode på Kungsholmen

Vad är egentligen ett rimligt mäklararvode? Är en billig mäklare alltid det bästa valet när man ska sälja sitt hus eller bostadsrätt? Nej, det behöver inte alltid vara det billigaste mäklararvodet som är det bästa. Minst lika viktigt är lita på magkänslan och välja den mäklare som inger bäst förtroende. I mäklarens pris ingår vanligtvis förutom värdering även fotografering, marknadsföring och visningar. Dessutom ingår allt arbete kring budgivning och processen fram till kontraktskrivandet. Ett genomsnittligt mäklararvode 2022 för bostadsrätter på Kungsholmen var 74 374 kr. Motsvarande snittprovision var 1,4% under samma period. De flesta som valde att sälja sin bostad på Kungsholmen under 2022 valde arvodestrappa.

Jämför mäklararvoden på Kungsholmen

Vad kostar egentligen en mäklare vid en bostadsförsäljning på Kungsholmen? Det korta svaret är att det beror på. Mäklarkostnaden varierar för att mäklararvodet i procent skiljer sig åt mellan olika mäklare. Anledningen är att det inte finns någon generell prislista för branschen utan det är mäklaren själv som bestämmer hur många procent från försäljningspriset som tas ut i arvode. Ett normalt mäklararvode kan antingen vara rörligt och anges som en procentsats eller fungera som en så kallad stegrande provision. Det finns även vissa mäklare som tillämpar fast mäklararvode.

70-80 tkr Genomsnitt
1-2% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
60-70 tkr Median

Mäklare på Kungsholmen

Kungsholmen är ett område som till stor del består av flerbostadshus. Av dessa är majoriteten bostadsrätter. De senaste 12 månaderna har över 1 900 bytt ägare i stadsdelen och det finns mängder av yrkesverksamma bostadsmäklare som kan Kungsholmen utan och innan. Det är alltid smart att jämföra erbjudandet från flera mäklarbyråer på Kungsholmen för att hitta den som passar dig bäst. Vad som avgör vem som är den bästa mäklaren på Kungsholmen beror på många faktorer. Att välja rätt mäklare är precis som att välja rätt bil. När man ska köpa en ny bil så är det superviktigt att först tänka igenom vad man är ute efter. Vill man ha en stark motor och läderklädsel är det något som man är beredd att betala för. Samma sak gäller för vilken mäklare man ska välja.

Fastighetsmäklare på Kungsholmen

För att hitta en bra mäklare på Kungsholmen är det en god idé att börja med att göra en översikt över alla mäklare i stadsdelen för att på så sätt komma fram till den bästa mäklaren utifrån de krav du har satt upp. Att ta in offerter från flera mäklarfirmor på Kungsholmen innan försäljningen ökar chansen att du blir nöjd med bostadsförsäljningen.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden