Jämför & välj den bästa mäklaren i Kalmar

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Kalmar

Ska du sälja hus, lägenhet eller kanske en gård i Kalmar? Då kan du använda vår jämförelsetjänst och enkelt välja bästa mäklaren för jobbet! Tjänsten är kostnadsfri och du behöver inte tacka ja till något erbjudande om det inte känns 100 % rätt.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Det är viktigt att jämföra flera mäklararvoden innan du bestämmer dig för att anlita en viss mäklare. På JämförMäklare.nu kan du få en tydlig jämförelse mellan relevanta mäklarfirmor i Kalmar – här är det lätt att välja rätt.

Välj bästa mäklaren i Kalmar

Det enda du behöver göra för att hitta rätt mäklare för ditt bostadsobjekt är att fylla i ett formulär här på hemsidan. Sedan matchar vi ditt uppdrag med kvalitetssäkrade mäklare som är redo att ta sig an ditt uppdrag.

Renovera bostad

Mäklararvode i Kalmar

Mäklararvodet – som också brukar kallas för provision – är den mäklarkostnad som du betalar för tjänsten. Vad kostar en mäklare? Hur många procent tar en mäklare? Detta är två vanliga frågor att ställa när det är dags att sälja bostad, men sanningen är att det inte finns något förutbestämt “mäklar-pris” som du kan räkna med. Kostnaden varierar mellan olika orter, mäklarfirmor och bostadstyper. En del firmor tar ut sitt mäklararvode i procent, så kallat rörligt arvode, men det förekommer också fast arvode samt steg-provision hos många mäklarfirmor.

Jämför mäklararvoden i Kalmar

Hur väljer man rätt mäklare? Det kan vara lockande att bara välja den billigaste mäklaren, men det är viktigt att komma ihåg att en billig mäklare inte alltid är den bästa. Du skulle ju kanske inte välja den billigaste bilen eller det billigaste hotellrummet alla gånger, eller hur? Samma sak gäller med en mäklares arvode – det handlar om att hitta rätt mäklare med ett normalt arvode. Om du ska jämföra mäklararvode i Kalmar kan du tjäna på att veta hur statistiken ser ut: det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Kalmar ligger på 52 413 kr och 4,1%, och den vanligaste arvodestypen är fast arvode. Det kan vara bra att ha detta i åtanke när du försöker hitta en mäklare med rimligt mäklararvode.

50-60 tkr Genomsnitt
4-5% Procentsats
Trappa Fast arvode
40-50 tkr Median

Mäklare i Kalmar

Vilken mäklare ska man välja? Hur går man tillväga för att hitta mäklare i Kalmar? Precis som med mycket annat är det viktigt att inte välja första bästa. När du ska boka hotellrum, välja restaurang eller köpa bil är det vanligt att göra gedigen research först – och samma sak gäller när du ska välja bostadsmäklare. Mäklartjänsten är ingen enhetlig tjänst, du behöver därför jämföra olika fastighetsmäklare i Kalmar för att garanterat hitta en mäklarfirma som du känner dig trygg med. Låt oss hjälpa dig att välja bästa mäklaren i Kalmar!

Fastighetsmäklare i Kalmar

Kalmar har ett populärt villaområde som kallas Stensö med gamla trähus, sekelskifteshus och flerfamiljshus. Barnvänliga Ljusstaden består i sin tur av nybyggda radhus med närhet till grönområden och skolor. På mysiga Bremerlyckan kan du bo i moderna lägenheter med närhet till centrum, Kalmarsundsparken och flera fina strövområden. Om du ska sälja bostadsrätt i Kalmar är det inte konstigt att du undrar: hur väljer man rätt mäklare? Det finns en mängd olika mäklare i Kalmar med olika specialområden, därför är det viktigt att du jämför alla mäklare i Kalmar innan en bostadsförsäljning. En av flera mäklarfirmor i Kalmar är Svensk Fastighetsförmedling som har god erfarenhet av de flesta typer av bostäder och framförallt en gedigen erfarenhet och kunskap om området och bostadsmarknaden. En annan bra mäklare i Kalmar med bred erfarenhet är Pontuz Löfgren, men också Länsförsäkringar. Använd vår smidiga jämförelsetjänst redan idag för att jämföra mäklare i Kalmar.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden