Jämför & välj den bästa mäklaren i Jönköping

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Jönköping

Att bestämma vilken mäklare bland alla mäklare i Jönköping man ska anlita när man ska sälja sitt hus eller sin bostadsrätt kan kännas både svårt och krångligt. Vilken mäklare ska man välja? Låt oss hjälpa dig! JämförMäklare.nu är en kostnadsfri jämförelsetjänst där du snabbt och enkelt kan jämföra mäklarfirmor i Jönköping.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

JämförMäklare.nu är enkel att använda. Du börjar med att fylla i uppgifter om din bostad i vårt webbformulär och inom kort får du offerter från mäklarbyråer i Jönköping som matchar ditt uppdrag. Nu kan du i lugn och ro välja den bostadsmäklare som passar dig bäst. Jämförelsetjänsten är gratis och helt utan förpliktelser.

Välj bästa mäklaren i Jönköping

Alla mäklare som finns på JämförMäklare.nu är kvalitetssäkrade och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen. Här kan du även läsa mäklaromdömen som tidigare säljare lämnat samt se vilka mäklare som har bäst försäljningsstatistik i Jönköping.

Renovera bostad

Mäklararvode i Jönköping

En relevant fråga att ställa när man ska sälja sin bostad och anlita en mäklare är vad som är ett normalt och rimligt mäklararvode. Vad kostar egentligen en mäklare och hur många procent av priset tar en mäklare? Många mäklarbyråer i Jönköping tar ett rörligt mäklararvode. Mäklarkostnaden är helt enkelt en viss procent av köpeskillingen. En mäklare kan även ta ett fast mäklararvode eller ta betalt med en så kallad arvodestrappa. I Jönköping ligger det genomsnittliga mäklararvodet 2022 på 60 797 kr och den vanligaste arvodestypen är fast arvode. Det går dock inte bara att titta på priset, du måste också jämföra vad som ingår i mäklartjänsten. Jämför till exempel vilken typ av marknadsföring som ingår. Tar mäklarfirman extra betalt för flygfoton och annonser i lokala tidningar? Hur är det med visningar? Erbjuder mäklarbyrån till exempel enskilda visningar? En billig mäklare som erbjuder ett lågt arvode har kanske i slutändan inte det billigaste mäklararvodet.

Jämför mäklararvoden i Jönköping

När du använder JämförMäklare.nus smidiga jämförelsetjänst får du offerter från mäklare i Jönköping som matchar ditt objekt och som du i lugn och ro kan jämföra. Ta sedan kontakt med den mäklare som bäst stämmer överens med dina behov och önskemål. Det är viktigt att personkemin mellan säljare och mäklare fungerar. Att sälja sin bostad är en stor affär och du ska kunna känna dig lugn och trygg genom hela processen. Fråga också hur många liknande bostäder mäklaren har förmedlat och hur väl hen känner till bostadsområdet. Det kan vara avgörande för att få till en lyckad bostadsaffär.

60-70 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast arvode
50-60 tkr Median

Mäklare i Jönköping

Jönköping är en stad som växer. Många nya bostadsrätter byggs i det centrala delarna. Kolgården och Torpa är två populära bostadsområden som erbjuder närhet till affärer, restauranger och caféer men även till centralstationen och Vätterns fina strand. Inte så långt från centrum ligger de exklusiva villaområdena Bäckalyckan och Bymarken. För den som vill bo lite längre ut är Hovsätt, Dalvik och Huskvarna fina områden med närhet till natur och fina grönområde. Eller varför inte i kranskommunen Habo? Vid val av en bra mäklare i Jönköping är det viktigt att du hittar och väljer rätt mäklare, en mäklare som har erfarenhet och kunskap av liknande försäljningar och som har god lokalkännedom.

Fastighetsmäklare i Jönköping

Hur väljer man rätt mäklare i Jönköping? Börja här på JämförMäklare.nu! Vi hjälper dig med den första gallringen när du ska välja mäklarbyrå i Jönköping. Fyll i uppgifter om din bostad här på vår webbsida så får du snart flera offerter från mäklare i Jönköping som matchar ditt uppdrag.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden