Jämför & välj den bästa mäklaren i Helsingborg

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Helsingborg

Hur väljer man rätt mäklare? Testa vår kostnadsfria jämförelsetjänst! Du fyller i uppgifter om bostaden du ska sälja i webbformuläret på JämförMäklare.nu och inom kort får du ett flertal offerter från mäklarfirmor i Helsingborg. Jämför offerterna i lugn och ro och välj sedan den mäklare som passar ditt uppdrag bäst.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Att sälja sitt hus eller sin bostadsrätt är en stor affär och just därför är det viktigt att välja bostadsmäklare med omsorg. Här kan du jämföra mäklarkostnad och mäklararvode och sedan välja den mäklare som erbjuder de bästa villkoren, som har erfarenhet från liknande bostadsobjekt och som har god lokalkännedom. Du kan tjäna mycket på att välja rätt mäklare!

Välj bästa mäklaren i Helsingborg

JämförMäklare.nu är en enkel onlinetjänst där vi matchar dig med alla mäklare i Helsingborg som passar din bostad. Alla mäklare är kvalitetssäkrade och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen. Här kan du också se mäklarstatistik och mäklaromdömen som tidigare säljare lämnat. Du får med andra ord all information du behöver för att välja rätt mäklare i Helsingborg.

Renovera bostad

Mäklararvode i Helsingborg

Funderar du på vad en mäklare kostar och hur många procent en mäklare tar i mäklararvode? En mäklarbyrå kan ta betalt med ett rörligt mäklararvode, en viss procent av köpeskillingen, eller ett fast mäklararvode. Ibland kan säljare och mäklare även komma överens om en mäklarstege. Det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Helsingborg är 64 838 kr och den vanligaste arvodestypen är fast arvode.

När du jämför olika bostadsmäklare kan du dock inte bara titta på arvodet, du måste även kontrollera vad som ingår i mäklartjänsten. Vissa mäklarfirmor inkluderar annonser i lokala tidningar i priset, andra erbjuder homestyling och några ger enskilda visningar. En billig mäklare kanske därför inte erbjuder det billigaste mäklararvodet i slutändan. Som du förstår är det svårt att svara på vad som är ett normalt och rimligt mäklararvode. Fundera över vad som är viktigt för dig och din försäljning och välj mäklare med omsorg.

Jämför mäklararvoden i Helsingborg

Använd JämförMäklare.nus enkla jämförelsetjänst när du ska jämföra olika mäklare i Helsingborg. Titta på mäklararvodet och hur stor procent av köpeskillingen som mäklaren tar men tänk också på att det är viktigt att mäklaren har erfarenhet från liknande bostadsförsäljningar och att er personkemi fungerar.

60-70 tkr Genomsnitt
3-4% Procentsats
Trappa Fast arvode
50-60 tkr Median

Mäklare i Helsingborg

Landborgen, som sträcker sig från Sofiero i norr till Raus i söder, ger Helsingborg en alldeles speciell prägel med många backar, branter och trappor. Råå, Tågaborg och Slottshöjden är tre populära bostadsområden i Helsingborg men var du än bor i Helsingborg finns närhet till både natur och bad. Det finns många duktiga mäklarbyråer i Helsingborg. Många mäklare är specialiserade på vissa typer av objekt. Det kan till exempel vara centrala bostadsrätter eller hus i villaområdena. Välj en bra mäklare i Helsingborg som har erfarenhet och kunskap om liknande bostäder som din. Det ökar chansen till en lyckad bostadsaffär.

Fastighetsmäklare i Helsingborg

Vilken mäklare ska man då välja i Helsingborg? JämförMäklare.nu hjälper dig att göra den första gallringen och matchar ihop dig med en riktigt bra mäklarbyrå i Helsingborg. Jämförelsetjänsten är gratis och du är självklart inte bunden att välja och tacka ja till ett erbjudande från en mäklare via JämförMäklare.nu.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden