Jämför & välj den bästa mäklaren på Gotland

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare på Gotland

Är det dags att sälja bostad? Grattis! Här hjälper vi dig få kontakt med alla mäklare på hela Gotland, oavsett om du ska sälja bostadsrätt eller hus. Ta kontakt med öns alla fastighetsmäklare och välj och vraka – helt utan kostnader eller bindande avtal.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden

Varje mäklares arvode är en individuell affär, så välj rätt mäklare till rätt pris! Hur väljer man mäklaren med det bästa arvodet? Man kollar upp alla mäklare i området. Hos JämförMäklare.nu får du koll på alla mäklararvoden. Helt gratis och helt kravlöst.

Välj bästa mäklaren på Gotland

Att sälja en lägenhet eller ett hus är en av de största affärerna man gör i livet. Därför är det viktigt att affären blir helt rätt. Få överblick över alla bra mäklare på Gotland och välj den som har den bästa kollen för det bästa priset.

Renovera bostad

Mäklararvode Gotland

Hur många procent tar en mäklare, egentligen? Det korta svaret är att det beror på. Vad som anses vara ett normalt mäklararvode och vad som ingår i priset skiljer sig ofta åt. Hur gör man då för att hitta ett rimligt mäklararvode? Här är några tips för att hitta det bästa mäklararvode Gotland kan erbjuda.

Det finns tre typer av arvoden: Fast arvode, rörligt-/procentarvode och procenttrappa. Ett fast mäklararvode är en fast summa som mäklaren tar betalt för sina tjänster. Vid procentarvode tar mäklararvodet procent av slutpriset på försäljningen istället. Procenttrappan är en typ av rörligt mäklararvode där procenten ofta blir högre ju högre slutpriset blir.

Vad som ger det billigaste mäklararvodet beror på din situation. Om du förväntar dig en bra budgivning, till exempel innanför ringmuren, så kan ett fast arvode vara bäst. Ett procentarvode kan istället ge en lägre mäklarkostnad om slutpriset inte blir så högt. Samtidigt är inte alltid en billig mäklare den bästa. Se därför till att jämföra mäklararvoden på Gotland för att hitta en kombination av mäklararvode och arvodestyp som passar dig.

På Gotland är ett genomsnittligt mäklararvode 2022 ett fast procentsats på 53 877 kr som utgör 2,7 av slutpriset. På JämförMäklare.nu kan du både hitta, jämföra och kontakta mäklare för att få till din drömförsäljning.

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast procentsats
50-60 tkr Median

Mäklare Gotland

Det finns många mäklare på Gotland, både innanför och utanför Visbys murar. Vem som är den bästa mäklaren på Gotland beror dock helt på vem du är och vad du vill sälja. Det gäller att läsa på om varje fastighetsmäklare på Gotland.

Vilken mäklare ska man välja, när det är dags att sälja? Man väljer inte första billigaste restaurang när det är dags för utemiddag. Lika lite bör man välja mäklare direkt efter pris. Förutom att bostadsmäklare har olika kombinationer av fasta avgifter och rörliga procent så jobbar de mycket olika vid försäljningen, och det är viktigt att hitta någon som du har bra personkemi med. Bland alla mäklare på Gotland finns allt från aggressiva försäljare till återhållsamma personligheter. Här är det bästa att jämföra och skapa sig en ungefärlig bild av vilka mäklarfirmor Gotland har att erbjuda.

För att hitta mäklare på Gotland som passar dig och din bostadsförsäljning behöver du en plats där alla öns mäklare finns tillgängliga. Som tur är finns det redan ordnat. På JämförMäklare.nu kan du enkelt jämföra alla mäklare på Gotland och hitta den mäklarbyrå Gotland som är bäst för dig.
Jämför mäklare på Gotland här.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden