Jämför & välj den bästa mäklaren i Göteborg

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Göteborg

Ska du sälja en bostad i Göteborg? Funderar du på vilken mäklarfirma du ska välja? JämförMäklare.nu erbjuder en kostnadsfri tjänst där du snabbt och enkelt får hjälp att hitta och jämföra mäklare i Göteborg.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Att sälja en bostad är en stor affär och därför är det viktigt att hitta en mäklare med bred erfarenhet, god lokalkännedom och som du känner förtroende för. JämförMäklare.nu gör den första gallringen åt dig helt gratis och du får erbjudanden som matchar dina krav och önskemål utan att du förbinder dig till något.

Välj bästa mäklaren i Göteborg

Fyll i uppgifter om din bostad i webbformuläret på vår webbplats så matchar vi ditt uppdrag med den bästa mäklaren i Göteborg. Alla mäklare är kvalitetssäkrade och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Renovera bostad

Mäklararvode i Göteborg

En bostadsmäklare tittar bland annat på läge, storlek och skick när hen värderar en bostad. Om du ska sälja ett hus eller en bostadsrätt påverkar också priset. Mäklarfirmor kan ta betalt på olika sätt. Ett rörligt mäklararvode, en procentsats på försäljningspriset, är ett alternativ och många mäklarfirmor använder detta. Andra mäklarbyråer tar ett fast mäklararvode eller arbetar med en så kallad arvodestrappa eller procenttrappa. Du som säljare kan naturligtvis förhandla med mäklarfirman om hur betalningen ska ske. Vad en mäklare kostar, vad som är ett normalt och rimligt mäklararvode och hur många procent i mäklararvode en mäklare tar är därför svårt att säga men mellan ett och tre procent av försäljningspriset är en vanlig mäklarkostnad vid ett rörligt mäklararvode. I Göteborg är det genomsnittliga mäklararvodet 2022 79 520 kr och den vanligaste arvodestypen är fast arvode.

Jämför mäklararvoden i Göteborg

När du ska välja mäklare i Göteborg ska du inte rakt av välja en billig mäklare med det billigaste mäklararvodet. Kontrollera också vad som faktiskt ingår i mäklarens arvode och pris. Olika mäklarbyråer kan nämligen inkludera olika tjänster i mäklararvodet. Hos vissa ingår till exempel fotografering och homestyling medan andra byråer tar extra betalt för detta. Väg också in mäklarens erfarenhet, kunskap och lokalkännedom innan du väljer vilken mäklare som ska få sälja din bostad.

70-80 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast arvode
70-80 tkr Median

Mäklare i Göteborg

I Göteborg finns många mäklarfirmor att välja mellan så vilken mäklare ska man välja? Många mäklarbyråer specialiserar sig olika typer av bostäder. En mäklare i Göteborg kan till exempel fokusera på centrala bostadsrätter i Johanneberg, Stampen och Vasastaden eller på bostadsrätter, både gamla och nybyggda, i Linnéstaden. En annan bostadsmäklare koncentrerar sig istället på villor i Frölunda, Kortedala och Härlanda. Du ska välja den mäklare som kan lokalområdet, som känner till skolor, grönområden och allmänna kommunikationsmedel och som har både erfarenheter och kunskaper från liknande försäljningar.

Fastighetsmäklare i Göteborg

JämförMäklare.nu hjälper dig hitta alla mäklare i Göteborg som matchar ditt uppdrag. Vi gör helt enkelt den första gallringen åt dig, helt utan kostnad, och på så sätt sparar du både tid och energi och kan koncentrera dig på det viktigaste, nämligen själva flytten. När du fyllt i uppgifter om bostaden som ska säljas i vårt webbformulär får du inom kort offerter från flera mäklare som uppfyller dina krav och önskemål. Jämför priset när du ska hitta en mäklarbyrå i Göteborg men glöm inte bort att också bedöma mäklarens erfarenhet, kunskap och lokalkännedom. Alla faktorer är viktiga för en lyckad bostadsförsäljning!

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden