Jämför & välj den bästa mäklaren i Gävle

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Gävle

Om du letar efter mäklare i Gävle har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig hitta rätt mäklare för just din försäljning bland alla mäklare och byråer i Gävle.

Ta kontakt med bra mäklare i Gävle, helt utan kostnad eller bindande avtal – redan idag.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis

När det är dags att sälja hus eller bostadsrätt så är det viktigt att välja bästa mäklaren för just dig. Till rätt pris. Jämför alla mäklares arvoden i hela Gävle på JämförMäklare.nu, helt utan kostnad.

Välj bästa mäklaren i Gävle

En bostad i Gävle är en investering. När det är dags att sälja bostad vill man naturligtvis både känna sig trygg och göra en så bra affär som möjligt. Hur väljer man rätt mäklare? Jämför dig fram och hitta den bästa mäklaren för dig.

Renovera bostad

Mäklararvode Gävle

Vad kostar en mäklare? Hur många procent tar en mäklare?
Mäklare tar betalt på flera olika sätt, och det är inte säkert att den billigaste mäklare är den bästa. För att få ut mest pengar av din försäljning bör du jämföra mäklararvoden i Gävle. Ett normalt mäklararvode kan komma som ett fast arvode, rörliga/procentarvoden och arvodes-/procenttrappor.

Ett fast mäklararvode är ett fast pris som du betalar för mäklarens tjänster, oavsett vilket slutpriset blir på försäljningen. Ett procentarvode är ett rörligt arvode som betalas som en procent av slutpriset. En procenttrappa eller arvodestrappa har oftast en procentsats som ökar med ett ökande slutpris. Till exempel kan mäklaren ta 3 % av slutpriset i arvode om slutpriset blir under 1 miljon kronor, medan hen ökar sitt arvode till 4 % om priset blir högre än en miljon.

Vad som är ett rimligt mäklararvode beror på situationen. Om du tror att det kommer bli en snabb budgivning och bra prisutveckling kan ett fast arvode ge en låg mäklarkostnad för dig, medan ett procentarvode kan vara bra om du är osäker på vilket slutpris du kommer få. Dessutom är naturligtvis mäklarens pris och procent avgörande. Ett genomsnittligt mäklararvode 2022 är med ett fast arvode på 49 044 kr, på 2,7% av slutpriset.

40-50 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Fast arvode
40-50 tkr Median

Mäklare Gävle

Alla bostadsmäklare och fastighetsmäklare säljer bostäder och fastigheter. Men de gör det på väldigt olika sätt. Vem som är den bästa mäklaren i Gävle är egentligen upp till dig. Mäklarnas olika taktiker kan ge väldigt olika upplevelser både för dig och kommande köpare, så det är viktigt att hitta en mäklare som fungerar med just dig.

Men vilken mäklare ska man välja? Det bästa är att jämföra mäklare i Gävle med varandra för att kunna hitta en där både arvodet och personkemin känns rätt. Precis som man inte vill bo på det allra billigaste hotellet på sin semester, vill du heller inte anlita den allra billigaste mäklaren Gävle har att erbjuda för att ta hand om din försäljning. Samtidigt betyder inte ett högt pris automatiskt att mäklaren är bra. Bra mäklarfirmor i Gävle är de som kan både din typ av bostad och som har sålt i ditt område förut, kanske till och med i samma kvarter. Det säkraste tecknet på att du har hittat rätt mäklare är när er personkemi fungerar, arvodet känns rimligt och du känner dig trygg med erfarenhet och kompetens. Kolla därför upp alla mäklare i Gävle. På JämförMäklare.nu kan du enkelt hitta den mäklarbyrå i Gävle som är den bästa för dig.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden