Jämför & välj den bästa mäklaren i Borlänge

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Borlänge

JämförMäklare.nu hjälper dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Borlänge att gratis jämföra mäklararvoden. Få förslag på mäklararvoden så att du i lugn och ro kan välja den bästa mäklaren i Borlänge. Tryggt, smidigt och kostnadsfritt.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Om du funderar på att sälja huset så är det dags att sätta igång med att hitta en bra mäklare i Borlänge. Jämför mäklararvoden på Sveriges bästa jämförelsetjänst och få hjälp att hitta rätt mäklare för uppdraget.

Välj bästa mäklaren i Borlänge

Självklart ska du ska välja den bästa mäklaren i Borlänge när du ska sälja din villa eller bostadsrätt. Jämför mäklarkostnader och villkor på vår jämförelsetjänst så kan du tryggt välja den mäklare som bäst uppfyller dina krav.

Renovera bostad

Mäklararvode i Borlänge

Det är lätt att tro att man ska välja den mäklare som har det billigast mäklararvodet. Men så behöver det inte alltid vara. Ett rimligt mäklararvode kan innebära olika saker för olika säljare. En del prioriterar bra service och många kringtjänster medan andra föredrar att sköta mycket själva. Det viktigaste när du väljer en mäklare i Borlänge är att du litar på ditt eget omdöme. En erfaren mäklare kostar vanligtvis mer än vad en ny mäklare gör. Så vad en mäklare kostar beror alltså på en rad olika faktorer.

Jämför mäklararvoden i Borlänge

Ett normalt mäklararvode varierar från fall till fall. Alla mäklare tillämpar sin egen prissättning där olika tjänster ingår. Mäklararvodet kan tas ut som en rörlig del av försäljningssumman eller ett fast belopp. En arvodestrappa går ut på att man får betala en lägre procentsats upp till en viss summa och sedan en högre summa om priset ökar. Hur många procent denna provision ska vara bestäms av mäklaren. I Borlänge var den vanligaste arvodestypen under 2022 arvodestrappa för bostadsrätter och arvodestrappa för villor och radhus. Snittprovisionen för bostadsrätter 2022 i Borlänge var 3,3% men lägre för villor och radhus. Provisionen i kronor blev trots detta 40 044 kr högre för villor och radhus jämfört med bostadsrätter under 2022.

40-50 tkr Genomsnitt
3-4% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
40-50 tkr Median

Mäklare i Borlänge

Eftersom Borlänge är en stad med varierande bebyggelse så finns där även mäklare som har sina specialkompetenser. En del är nischade på att sälja villor och andra har byggt upp ett kontaktnät på bostadsrättsmarknaden. När du ska anlita en bostadsmäklare är det bra att ta reda på vilken typ av objekt som varje mäklarbyrå i Borlänge har erfarenhet av. På så sätt kan du enkelt utesluta de mäklare som inte är relevanta för din bostadsaffär. I praktiken fungerar det på samma sätt att välja rätt mäklare som när du väljer resebyrå. Det känns ju tryggare att köpa en resa till Tanzania av en researrangör som är specialiserad på resor till Afrika än att låta en resebyrå som arrangerar yogaresor skräddarsy safaritrippen. Vilken mäklare du ska välja beror alltså till stor del på vad du ska sälja.

Fastighetsmäklare i Borlänge

Om du kontaktar många mäklarfirmor i Borlänge så ökar chansen att du ska hitta en bra mäklare i Borlänge som lyckas med uppdraget att föra samman dig som säljare med seriösa köpare. Var noga med att jämföra vad som faktiskt ingår i mäklararvodet istället för att bara gå på priset. Ju fler mäklare i Borlänge som du kontaktar desto bättre chanser har du att förhandla bra villkor.

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden