Jämför & välj den bästa mäklaren i Örebro

1
Fyll i formuläret
2
Jämför offerter
3
Välj mäklare

Hitta & jämför mäklare i Örebro

Ska du sälja bostad i Örebro? Då är det viktigt att välja rätt mäklare för uppdraget! På JämförMäklare.nu kan du jämföra mäklarfirmor helt kostnadsfritt och på ett smidigt sätt välja bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Nycklar till bostad
Flyttar till ny bostad

Fördelar med oss

Usp
Tjänsten är GRATIS!
Usp
Ej bindande
Usp
Kvalitetssäkrade mäklare
Usp
Få högre försäljningspris
Usp
Spara tid & pengar

Jämför mäklararvoden – helt gratis!

Du behöver bara fylla i ett formulär med information om din bostad, sedan matchar vi ditt uppdrag med kvalitetssäkrade och relevanta mäklare i Örebro. Du är givetvis inte bunden till att tacka ja till något erbjudande om det inte känns 100 % rätt.

Välj bästa mäklaren i Örebro

Du måste känna dig trygg med att lägga din bostadsförsäljning i händerna på mäklaren – det är trots allt en stor affär som du vill ska gå smidigt och med god vinst. Vi hjälper dig att sålla i utbudet och välja rätt mäklare!

Renovera bostad

Mäklararvode i Örebro

Vad kostar en mäklare? Det går faktiskt inte att säga på rak arm, det finns inget givet “mäklarpris”. Vad som är ett normalt mäklararvode skiljer sig mycket beroende på mäklarfirma, ort och bostadstyp. Olika mäklarfirmor arbetar dessutom med olika typer av arvoden – mäklarkostnaden kan tas ut i procent i ett så kallat rörligt mäklararvode, medan vissa firmor kör på ett fast mäklararvode. Hur många procent tar en mäklare? Ett rimligt mäklararvode ligger runt 1–3 % beroende på hur högt bostadspriset är, och i Örebro ligger den genomsnittliga mäklarkostnaden på 2,6%. Det genomsnittliga mäklararvodet 2022 i Örebro är 55 251 kr och den vanligaste arvodestypen är arvodestrappa.

Jämför mäklararvode i Örebro

Mäklare och arvode går hand i hand, det går inte att komma ifrån. Men hur väljer man rätt mäklare? Det kan vara lockande att välja det billigaste mäklararvodet, men du bör tänka både en och två gånger innan du bestämmer dig för en viss mäklarfirma. En billig mäklare behöver inte vara en bra mäklare, precis som en billig bil eller tv inte heller är det bästa valet alla gånger. Det är därför viktigt att du jämför mäklararvoden i Örebro och väger in priset med mäklarens erfarenhet och kunskap innan du tar ett beslut.

50-60 tkr Genomsnitt
2-3% Procentsats
Trappa Arvodestrappa
50-60 tkr Median

Mäklare i Örebro

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren i Örebro! Med hjälp av vår smidiga jämförelsetjänst får du en bra översikt över bra mäklare i Örebro som passar för just din bostadsförsäljning. Ska du sälja hus en bit utanför stan, kanske i Kumla eller Lekeberg? Då finns det flera relevanta bostadsmäklare som exempelvis Lejons Mäkleri eller Bjurfors. Du hittar även Örebromäklarna och Notar som kan hjälpa dig oavsett om du ska sälja bostadsrätt i centrum, ett fritidshus i Pålsboda eller ett radhus i Solhaga.

Fastighetsmäklare i Örebro

Men vilken mäklare ska man välja? Det finns en uppsjö av fastighetsmäklare i Örebro vilket kan göra det svårt att ta ett beslut, men om du låter oss utföra den största gallringen kan valet bli betydligt enklare. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan er, men mäklaren behöver också ha god lokalkännedom och en gedigen erfarenhet av liknande objekt. Att flytta är en omvälvande process för många, inte bara för att ett kärt hem med många minnen ska gå till försäljning men också för att det oftast är en stor affär som du givetvis vill ska gå med vinst. Använd vår jämförelsetjänst och hitta mäklare i Örebro som du känner dig trygg med!

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden

Vad säger andra om tjänsten?

Ska du sälja en bostad, tomt eller ett fritidshus? Jämför mäklare och mäklararvoden innan du bestämmer dig. Olika mäklare har olika kompetenser, erfarenhet och arvoden. Jämför mäklare & mäklararvoden